Το νέο web site της Orthology βρίσκεται ήδη on air

Πρόκειται για ένα νέο site με εντελώς διαφορετική δομή και περιεχόμενο σχεδιασμένο με γνώμονα την παροχή χρήσιμων πληροφοριών για τους συνεργάτες της.

Όλη η κατασκευή του site βασίστηκε πάνω στη σύγχρονη πλατφόρμα Microsoft .NET 4. Ο επισκέπτης μπορεί μέσα από μία απλή περιήγηση να βρει εύκολα και

γρήγορα όλη την πληροφόρηση (info, brochures, προσφορές, κλπ.) που χρειάζεται.


Σημαντική καινοτομία στο νέο web site της Orthology, αποτελεί η δημιουργία της περιοχής Partner Area όπου οι συνεργάτες μπορούν με το δικό τους μοναδικό user name και password να εισέρχονται στην ειδικά σχεδιασμένη περιοχή και να βλέπουν αναλυτικά τις τιμές των προϊόντων, να λαμβάνουν όλες τις τρέχουσες προσφορές που γίνονται, αλλά και να έχουν συνεχή ενημέρωση για τις ανανεώσεις των πελατών τους.


Επιπλέον μέσα από το νέο web site, αναρτώνται και όλα τα ενημερωτικά newsletters που εκδίδονται σε μηνιαία βάση και πλέον εμφανίζονται και συγκεντρωμένα σε αρχείο για να μπορεί κάθε πελάτης-συνεργάτης να έχει άμεση πρόσβαση σε αυτά, είτε απλώς για ανάγνωση, είτε και για αποθήκευση.


Το νέο web site της Orthology δημιουργήθηκε με κύριο σκοπό να αποτελέσει εργαλείο ευκολότερης, ταχύτερης και πληρέστερης εξυπηρέτησης για όλο το δίκτυο των συνεργατών της. Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι ο τελικός πελάτης, δεν θα βρει αυτό που ψάχνει, αφού όλες οι λύσεις, τα προϊόντα και οι υπηρεσίες μας βρίσκονται δομημένα σε μεμονωμένες κατηγορίες για την εύκολη αναζήτηση του επισκέπτη.


Στην περιοχή downloads, τόσο οι συνεργάτες, όσο και οι τελικοί πελάτες μπορούν να βρουν αναλυτικές πληροφορίες για τα προϊόντα που τους ενδιαφέρουν, αλλά και να κατεβάσουν δοκιμαστικές εκδόσεις των λογισμικών, απευθείας μέσα από τα sites των εταιρειών, εύκολα και γρήγορα, χωρίς χρονοβόρες αναζητήσεις κάνοντας απλά κλικ πάνω στο button download δεξιά από την κάθε περιγραφή.


Σημαντική καινοτομία αποτελεί η φόρμα τεχνικής υποστήριξης που παρέχεται προς τους τελικούς πελάτες και συνεργάτες στο section support. Όσοι αντιμετωπίζουν τεχνικό πρόβλημα, ή απλώς θέλουν να συμβουλευτούν κάποιον τεχνικό της Orthology, μπορούν να συμπληρώνουν την ειδική φόρμα και το αίτημά τους θα απαντάται το μέγιστο εντός μιας εργάσιμης ημέρας από την παραλαβή του. Μάλιστα αν η αποστολή πραγματοποιηθεί μεταξύ 9-5 μ.μ. που είναι και οι εργάσιμες ώρες, ενδέχεται να απαντηθεί και αυθημερόν, ανάλογα με τον όγκο των αιτημάτων.


Κάνοντας κλικ πάνω στο κόκκινο εικονίδιο Special Offers, μπορεί κανείς να ανατρέξει ανά πάσα στιγμή τις προσφορές που είναι ενεργές. Οι προσφορές αυτές παραμένουν μέσα στο web site καθόλη τη διάρκεια της ισχύς τους.


Για περισσότερες πληροφορίες, αρκεί μία περιήγηση μέσα στο νέα web site της Orthology, στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.orthology.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα