Νέοι Canon i-SENSYS Laser Εκτυπωτές & Πολυμηχανήματα Α4

Η Intersys A.E, ανακοίνωσε την επέκταση της σειράς Cannon i-SENSYS με Laser Εκτυπωτές και Πολυμηχανήματα.

Η Κατερίνα Βουλγαρέλη, Product Manager των Laser Εκτυπωτών & Πολυμηχανημάτων Α4 της Intersys S.A., δηλώνει “Η Canon δεν διευρύνει απλώς το χαρτοφυλάκιο των Laser προϊόντων της, αλλά προσφέρει νέα,

βελτιωμένα χαρακτηριστικά προς όφελος των επιχειρήσεων κάθε μεγέθους, από τα μικρά γραφεία έως τους μεγάλους οργανισμούς που επιζητούν έναν ενοποιημένο «στόλο» συσκευών εκτύπωσης, όπου τα νέα συστήματα θα συνεργάζονται απρόσκοπτα με τον υπάρχοντα εξοπλισμό.”


i-SENSYS LBP7010C και LBP7018C
Τα μοντέλα LBP7010C και LBP7018C προσφέρουν προσιτή έγχρωμη εκτύπωση λέιζερ για μεμονωμένους χρήστες και οικιακά γραφεία ή μικρές επιχειρήσεις, με ταχύτητα έως 16 σελ./λεπτό (Α&Μ) και 4 σελ./λεπτό (χρώμα). Τα δύο μοντέλα μοιράζονται τις ίδιες προδιαγραφές αλλά διαφέρουν στο χρώμα, με ψυχρό λευκό (LBP7010C) ή κομψό μαύρο (LBP7018C) περίβλημα, ώστε να ταιριάζουν αισθητικά με γραφεία διαφορετικών στυλ. Χάρη στο νέας σχεδίασης τύμπανο εκτύπωσης και το σώμα μικρών διαστάσεων, τα δύο μοντέλα εξοικονομούν πολύτιμο χώρο στο γραφείο.


i-SENSYS MF3010
Το ασπρόμαυρο λέιζερ πολυμηχάνημα i-SENSYS MF3010 διαθέτει κομψή σχεδίαση και εξαιρετικά μικρές διαστάσεις. Αποτελεί την ιδανική λύση για τους χρήστες που επιζητούν αναβάθμιση από έναν ασπρόμαυρο εκτυπωτή λέιζερ σε ένα σύστημα το οποίο, εκτός από προσιτό, θα παρέχει λειτουργίες εκτύπωσης, σάρωσης και αντιγραφής σε μια ενιαία μονάδα. Το MF3010 είναι σχεδιασμένο για εύκολη χρήση και λειτουργία επάνω στο γραφείο του χρήστη. Διαθέτει ένα νέο, απλό πάνελ ελέγχου με κατακόρυφο προσανατολισμό, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να χειρίζονται το μηχάνημα χωρίς να μετακινούνται από τη θέση τους, καθώς και ένα απλό περιβάλλον χειρισμού με λειτουργίες μικρού ψηφιακού φωτοαντιγραφικού μηχανήματος.


Canon i-SENSYS LBP7600
Με τη σειρά i-SENSYS LBP7600, η Canon παρουσιάζει μια νέα γενιά εκτυπωτών λέιζερ, οι οποίοι βασίζονται σε μια νέα αρχιτεκτονική που παραπέμπει στα προϊόντα imageRUNNER ADVANCE. Ο εκτυπωτής προσφέρει τις ίδιες δυνατότητες ενοποίησης αλλά και πολλά επαγγελματικά χαρακτηριστικά, σε μια συσκευή μικρότερου μεγέθους. Επιπλέον, η υποστήριξη του uniFLOW, της ισχυρής πλατφόρμας της Canon για τη διαχείριση των εισερχόμενων και εξερχόμενων εγγράφων και της παραγωγής εκτυπώσεων, προσφέρει καλύτερο έλεγχο του κόστους εκτύπωσης και της ασφάλειας των εγγράφων.


Canon i-SENSYS MF5900, MF8000, MF8300
Η Canon παρουσιάζει επίσης νέα μοντέλα συστημάτων λέιζερ πολλαπλών λειτουργιών i-SENSYS στη σειρά MF5900 (Α&Μ) και στις σειρές MF8300 και MF8000 (χρώμα). Όλες οι σειρές περιλαμβάνουν μοντέλα συμβατά με Wi-Fi για ασύρματη σύνδεση σε δίκτυα, καθώς και νέα, εύχρηστα «Πλήκτρα Λύσεων» για διεκπεραίωση διαδικασιών με ένα άγγιγμα, όπως σάρωση σε υπολογιστή, ασφαλής εκτύπωση και αντιγραφή

Keywords
Τυχαία Θέματα