Wind: Δήλωση του κ. Νάσου Ζαρκαλή για την υπογραφή της άδειας

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης της ΕΕΤΤ για την υπογραφή της ανανέωσης της άδειας της Wind ο κ. Νάσος Ζαρκαλής έκανε την παρακάτω δήλωση.

«Ο κλάδος μας για άλλη μια φορά συνεισφέρει με ίδια κεφάλαια στους δημόσιους πόρους μέσα σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες όχι μόνο για την ελληνική οικονομία αλλά και για την αγορά της κινητής τηλεφωνίας. Με την ανανέωση της άδειας επιβεβαιώνουμε ως WIND

Ελλάς αλλά και εκ μέρους των μετόχων μας, την εμπιστοσύνη μας στις μακροπρόθεσμες προοπτικές ανάπτυξης του κλάδου μας. Για να πετύχουμε ωστόσο αυτήν την ανάπτυξη, είναι απαραίτητο να θεσπίσει σήμερα η πολιτεία ένα νέο, αποτελεσματικό αδειοδοτικό πλαίσιο για τις τηλεπικοινωνίες, αίροντας τα χρόνια εμπόδια που αντιμετωπίζουμε για την εγκατάσταση των δικτύων μας.


Η ανανέωση της άδειας δεν είναι η μόνη μεγάλη επένδυση που κάνει η WIND μέσα στην κρίση. Είναι μέρος ενός μεγαλύτερου επενδυτικού προγράμματος που υλοποιούμε για τον πλήρη εκσυγχρονισμό των υποδομών μας με στόχο να δημιουργήσουμε ένα δίκτυο υψηλών ευρυζωνικών επιδόσεων, μοναδικό στην χώρα μας. Παρά τις δυσκολίες που προανέφερα, έχουμε ήδη καλύψει το 70% των σταθμών βάσης μας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Ευελπιστούμε ότι σύντομα θα έχουμε νέα θεσμικά δεδομένα ώστε να συνεχίσουμε ως εταιρεία αλλά και ως κλάδος να πραγματοποιούμε τις επενδύσεις που τόσο πολύ χρειάζεται η ελληνική οικονομία».

Keywords
Τυχαία Θέματα