Το περιοδικό «Οικονομική Επιθεώρηση» με νέα εικόνα

Μια νέα εποχή ξεκινά για την Οικονομική Επιθεώρηση, το περιοδικό που κυκλοφορεί αδιάλειπτα στην Ελλάδα από το 1934, καθώς την κεντρική διαχείριση όπως και την εμπορική εκμετάλλευση έχει αναλάβει η ομάδα του Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών. Καθήκοντα συμβούλου εμπορικής ανάπτυξης ανέλαβε ο Τάσος Αργυρός, ενώ την καλλιτεχνική διεύθυνση και τον σχεδιασμό ανέλαβαν ο Δημήτρης Κολιαδήμας, Semiotik Design

και ο Δημήτρης Παπάζογλου, DPS Athens.

Ο επανασχεδιασμός της φιλοδοξεί να ενισχύσει τις αρχές της έκδοσης. «O ιστορικότερος, ίσως, τίτλος στον χώρο του ελληνικού επιχειρείν περνάει σε μια νέα φάση. Με απόλυτο σεβασμό στην ιστορική πορεία σχεδόν ενός αιώνα της Οικονομικής Επιθεώρησης, προχωρήσαμε στον επανασχεδιασμό τόσο της έντυπης όσο και της ηλεκτρονικής έκδοσης, με στόχο να παραμείνει το σταθερό σημείο αναφοράς στην ενημέρωση της επιχειρηματικής κοινότητας της χώρας», δήλωσε ο Τ. Αργυρός.

«Παράλληλα, συνδέοντας τη δημοσιογραφική ύλη του τίτλου, που ήδη εμπλουτίζεται με μια σειρά οικονομικών αφιερωμάτων ειδικού ενδιαφέροντος, αλλά και προχωρώντας σε μια σειρά παράλληλων δράσεων (ημερίδων, συνεδρίων, εκδηλώσεων) που θα ανακοινωθούν άμεσα, στοχεύουμε στην περαιτέρω ανάδειξη της προστιθέμενης αξίας που μπορεί να προσφέρει η Οικονομική Επιθεώρηση και σε εμπορικό επίπεδο», συμπλήρωσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα