Η Fox ορίζει τον 1ο της Chief Ad Research Officer

Ο Mainak Mazumdar, στέλεχος της Nielsen, προσλήφθηκε από τη Fox Advertising Sales ως ο πρώτος Εxecutive Vice President, Chief Advertising Research and Analytics Officer. Ο Mazumdar θα επιβλέπει τους τομείς αθλητισμού, ψυχαγωγίας, ειδήσεων και streaming για το Fox και θα

οικοδομήσει στρατηγική πωλήσεων με βάση τα δεδομένα και το κοινό που θα «συνδέει ολιστικά τις πλατφόρμες, διατηρώντας παράλληλα το μοναδικό εμπορικό σήμα κάθε πλατφόρμας».

Επιπλέον, θα επιβλέπει την υπάρχουσα ομάδα έρευνας διαφημιστικών πωλήσεων και θα συνεργάζεται με τις τεχνολογικές ομάδες που ήδη υπάρχουν. Ο Mazumdar θα αναφέρεται στη Marianne Gambelli, President of Advertising Sales της Fox Corp.

Η ίδια ανέφερε σε δήλωσή της: «Γνωρίζουμε ότι μια ξεκάθαρη, βασισμένη σε δεδομένα, προσέγγιση σε όλη την πλατφόρμα για την κερδοφορία σε κλίμακα θα εξυπηρετήσει τους πελάτες μας και την επιχείρησή μας με τον πιο ουσιαστικό τρόπο», προσθέτοντας ότι η «πλούσια τεχνογνωσία» του Mazumdar στην επιστήμη των δεδομένων, την έρευνα και την ανάλυση θα είναι σημαντική για τη Fox. Σημειώνεται πως ο Mazumdar προηγουμένως κατείχε τον ρόλο του Chief Data and Research Officer στη Nielsen.

(Πηγή: Μediapost)

Keywords
Τυχαία Θέματα