Σε τροχιά ανάπτυξης το Jamjar και το 2023

Το jamjar.gr, το marketplace στην Ελλάδα με χειροποίητα προϊόντα από ανεξάρτητους δημιουργούς, καταγράφει ανάπτυξη για 10η συνεχόμενη χρονιά. Με πάνω από 1.300.000 χρήστες και 15.000.000 προβολές προϊόντων εντός του 2022, η πλατφόρμα αποχαιρέτησε το έτος, στη διάρκεια του οποίου άλλαξε εταιρική ταυτότητα, βελτίωσε τις διαδικασίες κι ενσωμάτωσε νέες τεχνολογίες και λειτουργίες, που συνέβαλαν στην αναβάθμιση της εμπειρίας δημιουργών και πελατών, διευκολύνοντας την ολοκλήρωση των αγορών.

Η Εύα Επιτροπάκη,

Ιδρύτρια του Jamjar, αναφέρει: «Με σταθερή αποστολή μας την ουσιαστική και ολοκληρωμένη υποστήριξη των Ελλήνων δημιουργών και των μικρών επιχειρήσεων, συνεχίζουμε να εργαζόμαστε με αμείωτο πάθος, προκειμένου να βοηθήσουμε όσους περισσότερους δημιουργικούς ανθρώπους μπορούμε, να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα, να δημιουργήσουν δηλαδή τη δική τους επιτυχημένη επιχείρηση!

Να αποκτήσουν πρόσβαση σε μια συνεχώς αναπτυσσόμενη αγορά και να πουλήσουν τα προϊόντα τους online έξυπνα, χωρίς συνδρομή, εύκολα και αποτελεσματικά, αφού το jamjar αναλαμβάνει για λογαριασμό τους όλα τα στάδια της πώλησης».

Keywords
Τυχαία Θέματα