Όμιλος Σαρακάκη και ΙΕΚ Ακμή σε νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα

Με στόχο την έμπρακτη υποστήριξη της διασύνδεσης της εκπαίδευσης με την αγορά εργασίας, ο όμιλος Σαρακάκη και το ΙΕΚ Ακμή υλοποιούν ένα νέο πρόγραμμα εξειδίκευσης στον κλάδο των Επαγγελματικών Οχημάτων και Μηχανημάτων Έργου.

Το πρόγραμμα «Μηχανικός/Ηλεκτρολόγος Επαγγελματικών Οχημάτων & Μηχανημάτων Έργου» (Commercial Vehicles & Machinery Engineer) φιλοδοξεί να δημιουργήσει καταρτισμένους επαγγελματίες που θα στελεχώσουν τα τμήματα επισκευής και συντήρησης των επαγγελματικών οχημάτων και μηχανημάτων έργων βιομηχανιών, εργοστασίων και κατασκευαστικών

εταιρειών.

«Με τη δημιουργία αυτού του νέου ακαδημαϊκού προγράμματος, ο όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη έρχεται καλύψει ένα κενό που υπάρχει στον τομέα των μηχανικών στον κλάδο της αυτοκίνησης», σημείωσε η Ρένια Κρεμαλή, Human Resources Director, όμιλος επιχειρήσεων Σαρακάκη.

«Κεντρική αποστολή του ΙΕΚ Ακμή είναι η διασύνδεση της επαγγελματικής εκπαίδευσης με την αγορά εργασίας. Μια τέτοια ανάγκη πρόκειται να καλύψουμε σε αποκλειστική σύμπραξη με τον όμιλο επιχειρήσεων Σαρακάκη», προσέθεσε ο Στέφανος Τσίμπης, Γενικός Διευθυντής, ΙΕΚ Ακμή.

Keywords
Τυχαία Θέματα