Στον «αέρα» αύριο το Instagram Threads

Ο ανταγωνιστής του Twitter από τη Meta, το Instagram Threads, αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 6 Ιουλίου, σύμφωνα με τη λίστα του App Store για την εφαρμογή που δείχνει μια έκδοση έτοιμη για το iPhone της Apple. Η Meta έχει, επίσης, προσθέσει ένα teaser για την ημερομηνία έναρξης στo

Instagram.

Πληκτρολογώντας «treads» στο πλαίσιο αναζήτησης (ή μια σειρά από άλλες λέξεις-κλειδιά) εμφανίζεται ένα εικονίδιο εισιτηρίου. Όταν το πατά ο χρήστης, εμφανίζεται ένα περιστρεφόμενο εισιτήριο για να δείξει το όνομα χρήστη στο Instagram μαζί με μια τοπική ώρα λανσαρίσματος στις 6 του μηνός.

Το περιστρεφόμενο εισιτήριο περιλαμβάνει κι έναν κωδικό QR που παραπέμπει στο threads.net, που φαίνεται να είναι η διαδικτυακή πύλη της νέας social media πλατφόρμας. Σε απάντηση στην είδηση της ημερομηνίας κυκλοφορίας του Threads, ο Elon Musk επεσήμανε τον όγκο των δεδομένων που η καταχώριση στο App Store της Meta για το Threads αναφέρει ότι μπορεί να συλλέξει για τους χρήστες.

«Δόξα τω Θεώ που λειτουργούν τόσο λογικά», έγραψε σε tweet του. «Όλα τα Threads σας ανήκουν σε εμάς», έγραψε ο πρώην CEO του Twitter, Jack Dorsey μαζί με ένα screenshot της ειδοποίησης για τη συλλογή δεδομένων του Threads, για να λάβει την απάντηση «Ναι» από τον Musk.

(Πηγή: The Verge)

Keywords
Τυχαία Θέματα