Οι λύσεις της Cardlink στο Burger Fest

Η Cardlink, μέλος της Worldline, υποστήριξε, ως τεχνολογικός συνεργάτης της Visa, τη «γιορτή» του burger στην Ελλάδα, εξυπηρετώντας τόσο σε επίπεδο έκδοσης εισιτηρίων όσο και παραγγελιοληψίας και πληρωμής τους επισκέπτες του φετινού Burger Fest που πραγματοποιήθηκε στις 21-24 Σεπτεμβρίου και 28 Σεπτεμβρίου-1 Οκτωβρίου, στο Αμαξοστάσιο στο Γκάζι.

Αναλυτικότερα,

η Cardlink εγκατέστησε στους χώρους του festival τους αυτόματους πωλητές SK800 με Android λογισμικό. Με την all-in-one εφαρμογή Cardlink ticketing που έχει σχεδιάσει η εταιρεία για την έκδοση και διαχείριση εισιτηρίων, τα unattended smart kiosks SK800 παρείχαν στους επισκέπτες τη δυνατότητα να επιλέγουν το εισιτήριο που ήθελαν να αγοράσουν, να πληρώνουν και να το λαμβάνουν αμέσως, αποφεύγοντας την αναμονή στα ταμεία.

Χάρη στο application, 5.000 επισκέπτες του Burger Fest εξέδωσαν, πλήρωσαν και παρέλαβαν τα εισιτήριά τους. Ο Αντίγονος Παπαδόπουλος, CEO της Cardlink, δήλωσε: «Στη Cardlink είμαστε υπερήφανοι που παράγουμε καινοτομία, αποδεδειγμένα ικανή να υποστηρίξει τόσο μεγάλα γεγονότα, όπως είναι το φετινό Burger Fest που ολοκληρώθηκε πρόσφατα».

Keywords
Τυχαία Θέματα