Επίσημη πρώτη στην ελληνική αγορά για την Campari Hellas

H Campari Hellas, θυγατρική του ομίλου Campari, συμμετείχε, για πρώτη φορά, στην έκθεση Athens Bar Show, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 7-9 Νοεμβρίου, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων. Στο πλαίσιο αυτό, η ομάδα της Campari Hellas παρουσίασε σε επαγγελματίες, συνεργάτες και στο κοινό, το χαρτοφυλάκιο του ομίλου και τα νέα προϊόντα με τα οποία η

Campari Hellas εισέρχεται στην ελληνική αγορά.

Οι παριστάμενοι είχαν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν ποτά και cocktails με βάση τα brands Campari, Aperol, Camparino και Espolòn, το οποίο λανσάρεται, για πρώτη φορά, στην Ελλάδα από τον Ιανουάριο του 2024. Παράλληλα, οι επαγγελματίες του χώρου είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν masterclasses από συνεργάτες του Campari Academy.

H Campari Hellas πρόκειται να δραστηριοποιηθεί εμπορικά στην Ελλάδα από τον Ιανουάριο του 2024, αναλαμβάνοντας εξ ολοκλήρου την εμπορία και διανομή των βασικών εμπορικών σημάτων του ομίλου Campari στην ελληνική αγορά, η οποία, μέχρι το τέλος του έτους, συνεχίζεται από τους σημερινούς διανομείς, Coca-Cola Τρία Έψιλον και Beverage World, με εξαίρεση το Ούζο 12, που περνάει στη διαχείριση της Beverage World.

Η εταιρεία θα διαχειρίζεται τα brands Aperol, Campari, Crodino, Bulldog gin, Wild Turkey, Skyy Vodka και Grand Marnier, μεταξύ πολλών άλλων μαρκών του oμίλου, ενώ θα λανσάρει για πρώτη φορά και την Espolòn tequila. «Ο κλάδος των premium αλκοολούχων ποτών στη χώρα μας έχει σημαντικές προοπτικές ανάπτυξης, με τους καταναλωτές να αναζητούν συνεχώς νέες και καινοτόμες γεύσεις και εμπειρίες», σημείωσε ο Γιάννης Στράτος, Managing Director της Campari Hellas.

Keywords
Τυχαία Θέματα