O IAB εγκαινιάζει εθελοντικό πρόγραμμα πιστοποίησης αξιοπιστίας απορρήτου

O IAB καθιερώνει ένα εθελοντικό πρόγραμμα υπευθυνότητας για τις εταιρείες ad-tech, ως μέρος του πλαισίου συμμόρφωσης Multi-State Privacy Agreement (MSPA). Το MSPA σχεδιάστηκε για να βοηθήσει τους διαφημιζόμενους, τα agencies, τους εκδότες και τις εταιρείες ad-tech να συμμορφώνονται με τους νόμους για την ιδιωτικότητα, παρέχοντας ένα κοινό σύνολο όρων απορρήτου.

Μέσω του νέου προγράμματος, οι εταιρείες ad-tech που έχουν υπογράψει το MSPA μπορούν να κερδίσουν τη σφραγίδα «MSPA Certified», αποδεικνύοντας πως συμμορφώνονται με τις απαιτήσεις.

Η πιστοποίηση έχει ως στόχο να παρέχει τη διαβεβαίωση στους άλλους συμμετέχοντες στο MSPA και στις ρυθμιστικές αρχές ότι μια εταιρεία εκτελεί τις συμβατικές απαιτήσεις.

«Όσοι κερδίζουν τη σφραγίδα MSPA Certified όχι μόνο θα επωφεληθούν από την αναγνώριση ότι θέτουν την προστασία της ιδιωτικής ζωής σε προτεραιότητα, αλλά θα μπορούν επίσης να διαφημίσουν στους συνεργάτες τους ότι η συμμετοχή τους συμβάλλει στην εκπλήρωση των υποχρεώσεων των συνεργατών βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας», δήλωσε ο Michael Hahn, Executive Vice President, General Counsel, IAB και IAB Tech Lab.

(Πηγή: MediaPost)

Keywords
Τυχαία Θέματα