Με τη συνεισφορά της ActiveMedia Group, διεθνές τουρνουά γκολφ στο Porto Carras

Οι επαγγελματίες και ερασιτέχνες γκολφέρ από την Ευρώπη, το γήπεδο γκολφ του Porto Carras και οι εγκαταστάσεις του Porto Carras Grand Resort, συνέθεσαν το σκηνικό για το διεθνές τουρνουά γκολφ Porto Carras Pro-Am Aegean Mini

Tour, το οποίο διεξήχθη στις 14 με 18 Μαΐου, στη χερσόνησο της Σιθωνίας, στη Χαλκιδική.

Το Golf Production ανέλαβε το sports marketing, ActiveMedia Group. Συγκεντρώθηκαν δε γκολφέρ από 12 χώρες (Αυστρία, Βουλγαρία, Γαλλία, Γερμανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιταλία, Ολλανδία, Ρουμανία, Σερβία, Σουηδία, Τσεχία και Ελλάδα). Επίσης, κατά τη διάρκεια του τουρνουά πραγματοποιήθηκε FootGolf με την ομάδα των Legends 2004.

Κατά τη διάρκεια των αγώνων οι γκολφέρ είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν στο χώρο των εγγραφών και στους σταθμούς τροφοδοσίας, καφέ από τις καφετιέρες της Miele, μπάρες πρωτεΐνης από τα Lidl, νερά Souroti, μπύρες Sknipa, ελληνικό παραδοσιακό σουβλάκι και φρούτα.

Το Porto Carras Pro-Am διοργανώθηκε από το Porto Carras Golf υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, του Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής και του PGA of Greece, μέλος του Confederation of Professional Golf και τον μέγα χορηγό, την Aegean.

Keywords
Τυχαία Θέματα