Η Coffee Island τώρα και στις Πυραμίδες της Γκίζας

Η Coffee Island επεκτείνει την παρουσία της παγκοσμίως, δημιουργώντας ένα νέο «experience» κατάστημα στο Κάιρο, με θέα τις Πυραμίδες της Γκίζας. Ο νέος προορισμός είναι κομμάτι ενός μοναδικού project για τα παγκόσμια δεδομένα, όπως επισημαίνεται.

Πρόκειται για την ολική μεταμόρφωση του Πανοράματος της Γκίζας και τη δημιουργία μίας «όασης», «ντυμένη» με τα ζεστά χρώματα της ιδιαίτερης αυτής τοποθεσίας, ώστε να είναι σε πλήρη αρμονία με αυτήν.

Με αυτό

το κατάστημα, η ελληνική αλυσίδα καφεστίασης αποδεικνύει ότι μπορεί να προσαρμόσει την εικόνα και το στυλ της, ώστε να παρέχει κάθε φορά μια νέα, πρωτοποριακή εμπειρία, εναρμονισμένη με το περιβάλλον στο οποίο βρίσκεται. Η Coffee Island έχει επεκταθεί διεθνώς τα τελευταία χρόνια με παρουσία σε τρεις ηπείρους.

Με αυτόν τον τρόπο, δίνει το στίγμα της και στην Αίγυπτο, έχοντας τρία καταστήματα σε διαφορετικές τοποθεσίες, στο Plaza Espana Mall στην πόλη Sheikh Zayed, στο Zamalek αλλά και στο Mall of Egypt, προσθέτοντας τώρα και το νέο experience κατάστημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα