ΕΜΕΑ καμπάνια για τα καλοκαιρινά ροφήματα Starbucks

Με στόχο τις αγορές ΕΜΕΑ, η Starbucks λανσάρισε τη νέα outdoor, digital και social media καμπάνια της για την προώθηση των καλοκαιρινών ροφημάτων της. Η καμπάνια είναι η πρώτη που δημιουργείται από την TBWA\London μετά τον ορισμό της ως agency of record της αλυσίδας καφέ στις αγορές EMEA, νωρίτερα φέτος.

Η νέα

καμπάνια λανσαρίστηκε την περασμένη εβδομάδα και περιλαμβάνει outdoor διαφημίσεις με επίκεντρο την εξατομίκευση στα προϊόντα Starbucks και μηνύματα όπως «Ανακαλύψτε τους πιο παγωμένους καφέδες αυτό το καλοκαίρι στα Starbucks» με μια εικόνα παγωμένου καφέ δίπλα σε μια τσάντα σε παστέλ χρώμα και γυαλιά ηλίου. Η καμπάνια επίσης «τρέχει» σε social media και YouTube.

O Business Director της TBWA\London, Maximilian Phillips, δήλωσε στο LinkedIn: «Το Starbucks X You δημιουργήθηκε για να εμπνεύσει τους καταναλωτές να αγκαλιάσουν τη δημιουργικότητα και την εξατομίκευση αυτό το καλοκαίρι». Η σειρά παγωμένων ροφημάτων κυκλοφόρησε στις 2 Μαΐου και περιλαμβάνει εσπρέσο βρώμης με καστανή ζάχαρη εμπνευσμένο από το crème brûlée, cold brew και φραπουτσίνο με μαύρη ζάχαρη.

Να σημειωθεί πως τα Starbucks σημείωσαν απότομη πτώση στις παγκόσμιες πωλήσεις τους μετά από μποϊκοτάζ λόγω της σύγκρουσης Ισραήλ-Χαμάς.

(Πηγή: Campaign)

Keywords
Τυχαία Θέματα