Η Pizza Hut με νέο CMO και Global Chief Brand Officer

Tην αναδιαμόρφωση των στελεχών της συνεχίζει η Pizza Hut, καθώς βλέπει τις πωλήσεις της να μειώνονται, γεγονός που απέδωσε εν μέρει στις επιπτώσεις από τη σύγκρουση στη Μέση Ανατολή. Σε αυτό το πλαίσιο, ο Kalen Thornton επιλέγεται ως Global Chief Brand Officer και η Melissa Friebe ως U.S. Chief Marketing Officer στις ΗΠΑ, σύμφωνα

με δελτίο τύπου.

Ο Thornton, ο οποίος θα αναφέρεται στον CEO της Pizza Hut Division, Aaron Powell, από τις 10 Ιουνίου, έχει αναλάβει την έναρξη ενός «νέου κεφαλαίου σημασίας» για την αλυσίδα πίτσας, εμπλέκοντας τους πελάτες σε όλα τα φυσικά και ψηφιακά κανάλια και διατηρώντας την ιδιότητά της ως «πολιτιστικό σύμβολο».

Σημειώνεται πως το στέλεχος διετέλεσε πιο πρόσφατα Vice President of Sports and Entertainment Marketing στην PepsiCo North America, ενώ προηγουμένως ήταν ο CMO της Gatorade και κατείχε πολλαπλούς ρόλους στις μάρκες Nike και Jordan. Από την πλευρά της, η Friebe θα αναφέρεται στον νέο Πρόεδρο της Pizza Hut, Carl Loredo, και έρχεται στην εταιρεία από την αδελφή αλυσίδα της Yum Brands, Taco Bell, όπου κατείχε διάφορες θέσεις για τρεις δεκαετίες. Διαδέχεται τη Lindsay Morgan, η οποία αποχωρεί έπειτα από 8+ χρόνια στην Pizza Hut.

(Πηγή: Marketing Dive)

Keywords
Τυχαία Θέματα