Η EssenceMediacom λανσαρίστηκε και στην Ελλάδα

Η EssenceMediacom, το νεότερο και μεγαλύτερο agency της GroupM, λανσάρεται επισήμως με φιλοδοξία να φέρει marketing καινοτομίες στους διαφημιζόμενους. Ανατρέποντας τα παλιά μοντέλα σε media, creative, innovation και analytics, το νέο agency έρχεται με σκοπό την εύρεση νέων ευκαιριών για τους διαφημιζόμενους και να προσφέρει

πραγματικά integrated λύσεις media.

Με 10.000 εργαζόμενους σε 120 γραφεία ανά τον κόσμο και Global CEO τον Nick Lawson, η EssenceMediacom συνδυάζει το performance, data, αnalytics και creative technology DNA της Essence με το expertise της MediaCom σε στρατηγικό σχεδιασμό 360o πλάνων επικοινωνίας. Tο λειτουργικό σύστημα της EssenceMediacom, EMOS, μια πολυδιάστατη σουίτα με εργαλεία και δεδομένα, συνδυάζει, όπως επισημαίνεται, τις καλύτερες τεχνολογίες των Essence, Mediacom και GroupM.

Ο Πέτρος Μπελεσάκος, CEO της EssenceMediacom στην Ελλάδα, δήλωσε: «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που συνεισφέρουμε στην ίδρυση της EssenceMediacom GR ως agency του μέλλοντος που θα είναι εξοπλισμένο πλήρως ώστε να καθοδηγήσουμε τους πελάτες μας στο new communications economy era». Ο Nick Lawson, Global CEO της EssenceMediacom, δήλωσε: «Η διαδικασία δημιουργίας του νεου agency διήρκησε 9 μήνες και είμαι πολύ ενθουσιασμένος που βλέπω τη φιλοδοξία της ένωσης των Essence και Mediacom να γίνεται τελικά πραγματικότητα».

Keywords
Τυχαία Θέματα