Νέο webinar από ΣΔΕ και Kantar: «Marketing & Sustainability in a “polycrisis” era»

Στις 21 Φεβρουαρίου, ο ΣΔΕ σε συνεργασία με την Kantar Greece, διοργανώνει το webinar «Marketing & Sustainability in a “polycrisis” era», με θέμα τη βιωσιμότητα και τον ρόλο που καλείται να παίξει το marketing για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής, εν μέσω αυξανόμενων αντιξοοτήτων και πολλαπλών κρίσεων.

Στο webinar θα παρουσιαστούν ευρήματα από διεθνείς

και ελληνικές έρευνες για τη βιωσιμότητα, αλλά και πρακτικά εργαλεία, όπως η πρωτοβουλία Planet Pledge και ο Οδηγός «Global Guidance on Environmental Claims» που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι marketers για να γίνει το marketing κινητήρια δύναμη αλλαγής, τόσο εσωτερικά, όσο και στους καταναλωτές.

To webinar απευθύνεται αποκλειστικά σε διαφημιζόμενους (Μέλη και Μη-Μέλη του ΣΔΕ) και η συμμετοχή είναι δωρεάν. Υπενθυμίζεται ότι ο ΣΔΕ υποστηρίζει από το 2021 το Planet Pledge της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Διαφημιζομένων (WFA) στην Ελλάδα, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει πραγματοποιήσει μεγάλο αριθμό δράσεων για θέματα βιωσιμότητας, μεταξύ των οποίων και η επίτευξη μηδενικού waste τροφίμων και ανακυκλώσιμων υλικών στο Global Marketer Conference 2022.

Keywords
Τυχαία Θέματα