ΑΒ Βασιλόπουλος: Φροντίζουμε με πράξεις φροντίδας!

Ασφάλεια για εργαζόμενους και πελάτες, επάρκεια προϊόντων,
ανάπτυξη νέων υπηρεσιών εξυπηρέτησης, υποστήριξη των δομών υγείας και ευπαθών ομάδων. Η ΑΒ Βασιλόπουλος ήταν παρούσα στην κρίση του COVID-19 και θα είναι «εκεί» και την επόμενη μέρα.

Φροντίζουμε να νιώθετε ασφαλείς
Ήμασταν εκεί και δώσαμε τον καλύτερο εαυτό μας, με αυξημένες προφυλάξεις, για να καλύψουμε τις ανάγκες κάθε ελληνικού νοικοκυριού και για να μην λείψει τίποτα σε κανέναν, ώστε όλοι -εργαζόμενοι, πελάτες και προμηθευτές- να νιώθουν ασφάλεια, κάθε φορά που επισκέπτονται τόσο τα φυσικά μας καταστήματα

όσο και το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Με τη λήψη επιπλέον μέτρων για την προστασία της δημόσιας υγείας, από την καταγραφή εισερχόμενων και εξερχόμενων πελατών έως τις διαγραμμίσεις στα ταμεία και τα σημεία εξυπηρέτησης, η υγεία και η ασφάλεια υπήρξε αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα για εμάς από την πρώτη κιόλας στιγμή. Ήμασταν εκεί για όλους. Και για αυτούς που πάντα μας φρόντιζαν, δίνοντας προτεραιότητα στα καταστήματά μας σε όσους το έχουν περισσότερο ανάγκη. Έγκυες, ηλικιωμένους, ασθενείς, αλλά και εργαζομένους στον τομέα της υγείας και της ασφάλειας, αφού δική τους προτεραιότητα ήταν και είναι η ζωή, η δική μας ζωή.

Φροντίζουμε για τους ανθρώπους μας
Για τους ανθρώπους μας, εκτός από γάντια και μάσκες προστασίας, ενισχύσαμε περαιτέρω την ασφάλεια των συναλλαγών στα ταμεία μας με την τοποθέτηση προστατευτικού plexiglass. Και δεν μείναμε εκεί. Προσφέραμε πάνω από 3.000.000 ευρώ στους εργαζόμενους των καταστημάτων και των αποθηκών μας για να πούμε ένα μεγάλο «ευχαριστώ», που σε συνθήκες πρωτόγνωρης πίεσης εργάστηκαν και εργάζονται για τη δική σας καλύτερη εξυπηρέτηση.

Φροντίζουμε να δημιουργούμε νέες λύσεις
Ήμασταν εκεί και δώσαμε τη δυνατότητα σε ακόμα περισσότερους πελάτες να κάνουν τις αγορές τους ηλεκτρονικά με νέες λύσεις για το ΑΒ Eshop, όπως τη διεύρυνση στις ώρες των online παραδόσεων ή την παράδοση και την Κυριακή, την αύξηση του αριθμού καταστημάτων εξυπηρέτησης και του στόλου μας, τη νέα συνεργασία με εταιρεία courier και, τέλος, τη νέα υπηρεσία AB Collect. Ταυτόχρονα, με νέες προσλήψεις -στα ταμεία, στον ανεφοδιασμό των ραφιών, στην εκτέλεση παραγγελιών και στο delivery- σε όλες τις κομβικές θέσεις, δημιουργήσαμε τις συνθήκες για να λειτουργήσει καλύτερα και το δίκτυο των φυσικών μας καταστημάτων, συνολικά.

Φροντίζουμε εκείνους που το έχουν ανάγκη
Ήμασταν δίπλα, όμως, και στην ελληνική κοινωνία. Στηρίξαμε το Εθνικό Σύστημα Υγείας μέσα από δωρεά ύψους 494.000 ευρώ για την αγορά ιατρικού εξοπλιστικού πακέτου τελευταίας γενιάς, που ενσωματώνει Artificial Intelligence τεχνολογίες και μπορεί να υποστηρίξει 30 ΜΕΘ. Διαθέτουμε 500.000 ευρώ προς Δήμους, ΜΚΟ και Κοινωφελείς Οργανισμούς σε όλη την Ελλάδα που καλύπτουν ανάγκες ευπαθών ομάδων. Ακόμα, προσφέραμε 200.000 μάσκες στο σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας, που σε αυτή την κρίσιμη στιγμή έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην προστασία της δημόσιας υγείας.

Φροντίζουμε για την επόμενη μέρα
Είμαστε εδώ και είμαστε έτοιμοι για την επόμενη ημέρα. Σε έναν κόσμο που αλλάζει, παίρνουμε τα μηνύματα, προσαρμοζόμαστε, καινοτομούμε, φέρνουμε τις σύγχρονες τάσεις στα μέτρα σας. Φροντίζουμε όχι απλά να είμαστε παρόντες, αλλά να είμαστε και πρωτοπόροι. Δίνουμε πάντα τον καλύτερό μας εαυτό για να κάνουμε θετική διαφορά στις ζωές σας. Η επόμενη ημέρα μας βρίσκει πιο έτοιμους από ποτέ, πιο αποφασισμένους από ποτέ για να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας!
Γνωρίζουμε ότι οι πελάτες μας θα είναι πιο απαιτητικοί σε θέματα που έχουν να κάνουν με την ασφάλεια και την υγιεινή. Θα ανταποκριθούμε στο μέγιστο δυνατό επίπεδο.
Γνωρίζουμε ότι οι πελάτες μας θα ζητούν περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα. Θα τις δίνουμε.
Γνωρίζουμε ότι όλο και περισσότεροι θα επιδιώκουν να εξυπηρετούνται από το σπίτι. Θα είμαστε στην πόρτα τους.
Γνωρίζουμε ότι η κοινωνία απαιτεί από τις μεγάλες επιχειρήσεις να είναι πρωτοπόρες και σε θέματα κοινωνικής προσφοράς. Θα είμαστε παρόντες και αρωγοί στην κάλυψη κοινωνικών αναγκών.
Τέλος, γνωρίζουμε ότι όλα αυτά για να υλοποιηθούν χρειάζονται μια μεγάλη ομάδα αφοσιωμένων εργαζομένων, για την οποία είμαστε πιο περήφανοι από ποτέ.

Ήμασταν εκεί. Είμαστε και θα είμαστε εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα