The Big Bad Wolf και PepsiCo σε Halloween καμπάνια

Μια από κοινού καμπάνια, με τίτλο «Deadlicious, Τρομακτικά Νόστιμο Combo», δημιούργησαν από κοινού οι The Big Bad WolfSouvlaki & Burger Bar και PepsiCo, με αφορμή το Halloween. Στο πλαίσιο αυτό, η The Big Bad Wolf δημιούργησε και εισήγαγε στην ελληνική αγορά το Halloween

Edition Γίγας Πιτοτυλιχτό, το Deadlicious, το οποίο εμπνέεται από το κλασικό σουβλάκι με μοντέρνα στοιχεία γαστρονομίας.

Το Deadlicious Combo περιλαμβάνει το συγκεκριμένο προϊόν μαζί με μία Pespi Max και διατίθεται σε προνομιακή τιμή έως την 1η Νοεμβρίου σε delivery, take away και dine in στα καταστήματα The Big Bad Wolf στην Αττική. Η καμπάνια βασίζεται σε BTL και ATL ενέργειες, με αφετηρία τα social media της αλυσίδας, ενώ ολοκληρώνεται με TV και ραδιοφωνικό σποτ.

Το concept του σποτ εκπονήθηκε από το τμήμα μάρκετινγκ του The Big Bad Wolf Wolf, ενώ την παραγωγή του ανέλαβε και επιμελήθηκε η Creatures. Για την περεταίρω προβολή του Deadlicious Combo, η αλυσίδα συνεργάστηκε με TikTokers και με τους Νίκο Μάντζο, παρουσιαστή και ραδιοφωνικό παραγωγό του Mad και την content creator Ευτυχία Κατσαρή.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Big Bad Wolf, PepsiCo,Halloween