Η Eurobank «Καλύτερη Τράπεζα Private Banking» σε Ελλάδα και Κύπρο για το 2023

Η Eurobank απέσπασε το βραβείο της «Καλύτερης Τράπεζας Private Banking» για το 2023, σε Ελλάδα και Κύπρο, από το περιοδικό Global Finance. Η βράβευση

είναι η 8η διαδοχική για τις υπηρεσίες στην Ελλάδα, την οποία η Eurobank λαμβάνει ανελλιπώς από τότε που το Global Finance θεσμοθέτησε τα συγκεκριμένα βραβεία, ενώ αποτελεί την 4η διαδοχική για τις υπηρεσίες στην Κύπρο.

Αξίζει να σημειωθεί πως η τράπεζα έχει βραβευθεί, συνολικά, 18 φορές για τις υπηρεσίες Private Banking στην Ελλάδα και 10 φορές για τις αντίστοιχες υπηρεσίες στην Κύπρο, από διεθνώς αναγνωρισμένους φορείς, μεταξύ αυτών το Global Finance.

Για τη Eurobank, η νέα φετινή διάκριση από το Global Finance αντανακλά και τον θετικό αντίκτυπο της αναβαθμισμένης στρατηγικής Private Banking του ομίλου, ο οποίος προσφέρει σε κάθε πελάτη Private Banking, όπου κι αν βρίσκεται, ευρύ φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών από τέσσερις γεωγραφικές περιοχές, το Λουξεμβούργο, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ελλάδα και την Κύπρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Eurobank Καλύτερη Τράπεζα Private Banking, Ελλάδα, Κύπρο, 2023,Eurobank kalyteri trapeza Private Banking, ellada, kypro, 2023