Πάνω από 3.000 συμμετοχές στο Navarino Challenge

To Navarino Challenge γιόρτασε τα 10 χρόνια του, στις 21-23 Οκτωβρίου, παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα με πάνω από 40 δράσεις, 16 Ολυμπιακά αθλήματα και 15 Ολυμπιονίκες στην Costa Navarino και την Πύλο.

Με το κεντρικό μήνυμα, «ο αθλητισμός ενώνει» και ακολουθώντας τον σκοπό του Ολυμπιακού Κινήματος, το φετινό Navarino Challenge είχε περισσότερες από 3.000 συμμετοχές,

ανθρώπων όλων των ηλικιών και δυνατοτήτων, καθώς και πάνω από 20 αθλητές ΑΜΕΑ, που συμμετείχαν στις δράσεις της αθλητικής γιορτής.

Η διοργάνωση συγκέντρωσε αθλητές, οικογένειες και παιδιά από 23 χώρες. Grand Sponsor της διοργάνωσης ήταν η Stoiximan. Η Samsung Electronics Hellas στήριξε για ακόμη μία χρονιά τη διοργάνωση ως Official Technology Sponsor, Official Sponsors της διοργάνωσης ήταν οι Europa και Miele, Strategic Healthcare Sponsor ήταν η Novo Nordisk, Official Water ήταν το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Βίκος και Επίσημος Προμηθευτής Αθλητικού Υλικού ήταν η Luanvi.

Premium Mobility Partner ήταν η Sixt του ομίλου Μοτοδυναμική και Επίσημοι Χορηγοί Φιλοξενίας ήταν η Costa Navarino και το ξενοδοχείο The Westin Resort Costa Navarino. Τη διοργάνωση και το sports production ανέλαβε η ActiveMedia Group.

Keywords
Τυχαία Θέματα