H Musou υποδέχεται τη γερμανική Freibank

H Musou προσθέτει στο ρεπερτόριό της για την Ελλάδα τη γερμανική Freibank, η οποία ιδρύθηκε το 1986. Εκπροσωπεί μια γκάμα δημιουργών που έχουν συνθέσει μια σειρά από μουσικά έργα, τα οποία έχουν συμβάλλει στην εξέλιξη της ευρωπαϊκής μουσικής.

Πειραματικό υλικό, τραγούδια από την εναλλακτική πλευρά του πολιτισμού, σύγχρονες ηλεκτρονικές προτάσεις που εξελίσσουν τη μουσική δημιουργία. Από τους Crime & The City Solution μέχρι τον «ιδιαίτερα αγαπητό στην

Ελλάδα», Trentemøller, το εύρος της δημιουργικότητας είναι μεγάλο.

«Η Musou είναι πολύ χαρούμενη που έχει προσθέσει στο roster της, μία τόσο ιδιαίτερη, ιδιοσυγκρασιακή εταιρεία η οποία έχει μεγάλη διείσδυση και στην αγορά των οπτικοακουστικών Μέσων (τηλεόραση, κινηματογράφος κ.λπ). Το δυναμικό της Musou, με την προσθήκη της Freibank διευρύνεται αποφασιστικά κι έτσι, πλέον, διαθέτει μαζί με τον κολοσσό της Warner Chappell και τις «μπουτίκ» ανεξάρτητες εταιρείες (Freibank Warp, Mute, Because, Missing Link κ.λπ.) για τη «μέγιστη δυνατή κάλυψη των αναγκών χρήσης μουσικής στην αγορά», σύμφωνα με σχετική τοποθέτηση της εταιρείας στο DF.

Keywords
Τυχαία Θέματα