Coca-Cola HBC Αυστρίας και DS Smith σε συνεργασία με «πράσινο» πρόσημο

Με σκοπό την αντικατάσταση των πλαστικών χειρολαβών από αντίστοιχες λαβές, κατασκευασμένες από κυματοειδές χαρτόνι, στις πολυσυσκευασίες PET για αναψυκτικά 1,5 λίτρου συνεργάστηκαν η κατασκευάστρια βιώσιμης συσκευασίας από χαρτί DS Smith PLC και η Coca Cola HBC Αυστρίας.

Η λύση συσκευασίας DS Smith Lift

Up αποτελείται από μια χειρολαβή από 100% ανακυκλώσιμο κυματοειδές χαρτόνι, η οποία στοχεύει στη μεγαλύτερη λειτουργικότητα της μεταφοράς για τους καταναλωτές, ενώ συνεισφέρει, όπως αναφέρει η εταιρεία, μαζί με τις υπόλοιπες λύσεις από πρωτογενές και ανακυκλωμένο χαρτί, στην επίτευξη των στόχων της Coca Cola HBC Αυστρίας να μειώσει κατά σχεδόν 200 τόνους το πλαστικό που χρησιμοποιεί κάθε χρόνο.

Η λύση σχεδιάστηκε αξιοποιώντας τους Δείκτες Κυκλικού Σχεδιασμού με αποτέλεσμα τη σημαντική μείωση του αποτυπώματος άνθρακα σε όλη την εφοδιαστική αλυσίδα του προϊόντος, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση. Η νέα λύση συσκευασίας για πλαστικές φιάλες PET 1,5 λίτρου θα χρησιμοποιηθεί για τα προϊόντα Coca-Cola, Fanta, Sprite και Mezzo Mix στην Αυστρία.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Coca-Cola HBC Αυστρίας, DS Smith,Coca-Cola HBC afstrias, DS Smith