Τη Μεγάλη Εβδομάδα το «Με Αγάπη»μας παρουσιάζει

09:06 16/4/2011 - Πηγή: TVNea
Ο ΑΝΤ1 και η Μαρί Κυριακού μας θυμίζουν ότι είναι στο χέρι μας να περάσουν όλοι οι άνθρωποι το φετινό Πάσχα, ΜΕ ΑΓΑΠΗ. Ας κάνουμε τις ευχές μας πράξη. Ας χαρίσουμε μια ζεστή αγκαλιά στα παιδιά και στους συνανθρώπους μας που μας χρειάζονται.
Τη Μεγάλη Εβδομάδα, καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 12:50, το ΜΕ ΑΓΑΠΗ
μας παρουσιάζει:
Πάρτι «Με Αγάπη»
H Μαρί Κυριακού γιόρτασε τα γενέθλιά της μαζί με τους μικρούς της φίλους διοργανώνοντας ένα πάρτι «Με Αγάπη» και προσφέροντας χαρά, χαμόγελα, παιχνίδι και όμορφες στιγμές σε παιδιά που το έχουν πραγματικά ανάγκη. Δείτε στιγμιότυπα από αυτό το ξεχωριστό πάρτι, τη Μεγάλη Δευτέρα 18 Απριλίου.
Όχι άλλο αίμα στην άσφαλτο
Ο Όμιλος Ηλείων «Πολιτεία Ήλιδας–Ολυμπίας» οργάνωσε ημερίδα με θέμα «Ημέρα Μνήμης, Ημέρα Γνώσης, Ημέρα Συμπαράστασης». Με μήνυμα «όχι άλλο αίμα στην άσφαλτο», προσπαθεί να συμβάλει στην πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων μέσα από τη σωστή ενημέρωση και να αποδώσει φόρο τιμής σε εκείνους που έφυγαν από κοντά μας. Μάθετε περισσότερα τη Μεγάλη Τρίτη 19 Απριλίου....
Μέριμνα για τα άτομα με αναπηρία
Τη Μεγάλη Τετάρτη 20 Απριλίου, το ΜΕ ΑΓΑΠΗ μας ενημερώνει για το Κέντρο Παροχής Υπηρεσιών «Εργαστήρι–Λίλιαν Βουδούρη» που απασχολεί αλλά και βοηθάει τους ανθρώπους με αναπηρίες να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους, να κερδίσουν τη ζωή τους μόνοι τους και να ενταχθούν ομαλά και δημιουργικά στην κοινωνία.

«Με Αγάπη» για τη Φλόγα
Η Μαρί Κυριακού παρέδωσε πρόσφατα στο Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες «ΦΛΟΓΑ» τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν από την πώληση των κοσμημάτων που δημιούργησε η ELLE AMBER σε συνεργασία με την εκπομπή ΜΕ ΑΓΑΠΗ. Στόχος τους, να αποτελέσουν ένα ακόμη όπλο στη μάχη κατά του καρκίνου. Δείτε στιγμιότυπα, τη Μεγάλη Πέμπτη 21 Απριλίου.

Γεύματα αγάπης!
Το Πάσχα είναι γιορτή της αγάπης. Τη Μεγάλη Παρασκευή 22 Απριλίου, θα ενημερωθούμε για τα γεύματα αγάπης ιδρυμάτων, σωματείων, οργανώσεων, δήμων αλλά και της εκκλησίας, που έχουν σκοπό να ανακουφίσουν τους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη.


Με τη δύναμη της αγάπης, η προσπάθεια για ένα καλύτερο αύριο συνεχίζεται καθημερινά στις 12:50 στον ΑΝΤ1.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μεγάλη Εβδομάδα, «Με Αγάπη»μας,megali evdomada, «me agapi»mas