Τι θα δούμε την Μεγάλη εβδομάδα στην ελληνική TV? - Μέρος 1

18:05 15/4/2011 - Πηγή: TVNea
Το Πάσχα πλησιάζει και τα κανάλια έχουν ήδη καταλήξει στο πρόγραμμα που θα προβάλλουν την Μεγάλη Εβδομάδα. 
Οι μίνι-σειρές Οι Στυλοβάτες της Γης, τα Πάθη του Χριστού και ο Ιησούς από την Ναζαρέτ, όπως και πλούσιες κινηματογραφικές ταινίες θα μας εισάγουν στο πνεύμα κατάνυξης  που επιβάλλουν οι ημέρες.
Ξεκινάμε αλφαβητικά με τον Alpha και τον ΑΝΤ1
στο πρώτο μέρος.





Ο Alpha υπόσχεται να ολοκληρώσει σε τέσσερις μέρες την τηλεοπτική σειρά οκτώ επεισοδίων «Οι Στυλοβάτες της γης». Η σειρά θα ξεκινήσει να προβάλλεται από την Μεγάλη Πέμπτη. Σύμφωνα με το σποτ που μπορείτε να δείτε παρακάτω, η σειρά θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι την Κυριακή του Πάσχα, ενώ θα προβάλλεται καθημερινά στις 9 με διπλό επεισόδιο.  Η τηλεοπτική μεταφορά των «Στυλοβατών της Γης» βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο του Ken Follett και το μπάτζετ της δραματικής επικής σειράς καναδό-γερμανικής παραγωγής κόστισε 40 εκατομμύρια δολάρια. Eξιστορεί τα γεγονότα της κατά την περίοδο της βρετανικής «Αναρχίας» κατά τον 12ο αιώνα και πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων ο Ian McShane, ο Rufus Sewell, o Matthwe Macfadyen και η Sarah Parish. «Οι στυλοβάτες της γης» προβλήθηκαν για πρώτη φορά το 2010 από το καλωδιακό δίκτυο Starz.
ΜΕΤΑ ΤΟ TRAILER ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Ο ANT1?
Στον ΑΝΤ1 οι τηλεθεατές από την Μεγάλη Τρίτη θα δουν το «Ιησούς από την Ναζαρέτ» με πρωταγωνιστές τους Ρόμπερτ Πάουελ, Ανν Μπάνκροφτ, Έρνεστ Μπορντγκάιν, Ολίβια Χάσεϊ και Ροντ Στάιγκερ. Η σειρά βασίζεται στο σενάριο του Φράνκο Τζεφιρέλι και είναι ιταλό-βρετανικής παραγωγής του 1977. Η ταινία διάρκειας έξι περίπου ωρών θα έχει ολοκληρωθεί την Μεγάλη Παρασκευή και  αποδίδει με ευλάβεια τα Πάθη του Ιησού, αναπαριστώντας τα γεγονότα  στις Γραφές και απόλυτο σεβασμό στην ιερότητα του θέματος. Τα γυρίσματα κράτησαν περίπου τέσσερα χρόνια, πραγματοποιήθηκαν σε αυθεντικούς χώρους και βραβεύτηκε με δεκάδες παγκόσμια τηλεοπτικά και κινηματογραφικά βραβεία.




  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΤΙ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ MEGA και STAR
Keywords
Τυχαία Θέματα