EuroneaDaily: Το γκάλοπ του Tvnea στη Γερμανία...

18:40 15/4/2011 - Πηγή: TVNea

Ο καιρός περνάει και ο πρώτος ημιτελικός της φετινής Eurovision είναι πολύ κοντά! H καρδιά του μουσικού διαγωνισμού χτυπάει, που αλλού; Στη Γερμανία!
Το tvnea.blogspot.com βρίσκεται στον παλμό της Eurovision, στη Γερμανία και έκανε
ένα γκάλοπ.
Βγήκαμε στους δρόμους και ζητούσαμε απο περαστικούς-θαυμαστές του θεσμού να ψηφίσουν για κάθε ημιτέλικο, τις 10 χώρες με τα καλύτερα τραγούδια. Ποιές χώρες περνάνε στο μεγάλο τελικό; Μπήκε η Ελλάδα στον τελικό; Ποιά χώρα έρχεται πρώτη;

Όλα αυτά, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο tvnea...
Κάνε κλικ!
Το γκάλοπ του tvnea για τον πρώτο ημιτελικό της Eurovision είχε τα εξής αποτελέσματα!

Το γκάλοπ του tvnea.blogspot.com για τη Eurovision ξεκίνησε.
Η Ουγγαρία έρχεται στην πρώτη θέση με 87 ψήφους, ενώ ακολουθούν η Νορβηγία με 79 και το Αζερμαιτζάν με 76.
Στη δέκατη θέση έρχεται η Κροατία με 32 ψήφους, ενώ η Ελλάδα κατακτάει την 13η θέση με 15 ψήφους, και έτσι δεν περνάει στο μεγάλο τελικό.
Την τελευταία θέση στον πρώτο ημιτελικού, κατακτούν η Πορτογαλία και η Μάλτα με το αρνητικό ρεκόρ των 2 ψήφων!

Το γκάλοπ του tvnea στους δρόμους της Γερμανίας συνεχίστηκε. Ποια τραγούδια από τον δεύτερο ημιτελικό προτιμούν οι Γερμανοί;
Η Σουηδία φαίνεται πως έχει πολλούς θαυμαστές,. καθώς απέσπασε 86 από τους 100 ψήφους, ενώ τόσο η Εστονία, όσο και το Ισραήλ φαίνεται πως έχουν επίσης αρκετούς θαυμαστές. Τη δέκατη θέση κατακτούν απο κοινού η Λετονία και η Σλοβενία με 40 ψήφους η κάθε μία. Η Κύπρος δε φαίνεται να εντυπωσιάζει τους Γερμανούς, καθώς μόνο 9 άνθρωποι πιστεύουν πως θα περάσει στον τελικό. Αρνητικό ρεκόρ στο δεύτερο ημιτελικό έχει το FYROM με 1 ψήφο.

Πέρα από τους ημιτελικούς, υπάρχουν και χώρες που έχουν ήδη μια θέση στο μεγάλο μουσικό τελικό. Η Γερμανία, η Αγγλία η Γαλλία η Ισπανία και τέλος η Ιταλία έχουν περάσει αυτόματα στον τελικό. Οι Γερμανοί ψηφοφόροι δεν μπορούσαν να ψηφίσουν τη χώρα τους. Ποιά από τις υπόλοιπες χώρες τους έκανε κλικ; Όπως όλα δείχνουν η Αγγλία και η Γαλλία έχουν αποκτήσει πολλούς θαυμαστές στην χώρα διεξαγωγής του διαγωνισμού, καθώς 93 άτομα ψήφισαν την Αγγλία, ενώ 91 τη Γαλλία! Εντύπωση προκαλλέι η θέση της Ιταλίας, καθώς μόνο 19 άνθρωποι πιστεύουν πως θα καταφέρει να περάσει στον τελικό.

Στο γκάλοπ του tvnea (όπως και στο μεγάλο τελικό) οι ψηφοφόροι της Γερμανίας δεν μπορούν να ψηφίσουν τη χώρα τους.
Ωστόσο ποιά η γνώμη τους για το τραγούδι τους;
Η μεγάλη πλειοψηφία των ανθρώπων που δέχτηκαν να συμμετάσχουν στο γκάλοπ, πιστεύουν πως η Γερμανία θα καταφέρει να κερδίσει μια θέση στη δεκάδα.

To γκαλοπ τελείωσε! Αυτά δεν είναι τα επίσημα αποτελέσματα της τηλεψηφοφορίας (αυτό έλλειπε). Ούτε σημαίνει πως έτσι θα είναι και τα τελικά αποτελέσματα! Το παραπάνω γκάλοπ έγινε στους δρόμους της Γερμανίας, για να πάρουμε μια πρώτη γεύση από τα γούστα των Γερμανών ψηφοφόρων. Σύμφωνα με τα παραπάνω η τελική πεντάδα έχει ως εξής:




Ταξίδης Γιάννης για tvnea!
Keywords
Τυχαία Θέματα