Τι θα δούμε την Μεγάλη εβδομάδα στην ελληνική TV? - Μέρος 2

18:05 15/4/2011 - Πηγή: TVNea

Το Πάσχα πλησιάζει και τα κανάλια έχουν ήδη καταλήξει στο πρόγραμμα που θα προβάλλουν την Μεγάλη Εβδομάδα.
Οι μίνι-σειρές Οι Στυλοβάτες της Γης, τα Πάθη του Χριστού και ο Ιησούς από την Ναζαρέτ, όπως και πλούσιες κινηματογραφικές ταινίες θα μας εισάγουν στο πνεύμα κατάνυξης  που επιβάλλουν οι ημέρες.Αφού είδαμε τι θα μας δείξουν Alpha και ANT1 πάμε να δούμε και τι θα παρουσιάσουν
Mega και Star.
Την Μεγάλη Τετάρτη στις 21.50 και την Μεγάλη Πέμπτη στις 21.00 το Mega μπαίνει σε κλίμα κατάνυξης προβάλλοντας την μίνι-σειρά αμερικανικής παραγωγής «The Passion» με πρωταγωνιστές τους Τζόζεφ Μόουλ, Τζέιμς Νέσμπιτ, Πολ Νίκολς, Μπεν Ντάνιελς, Πενέλοπι Γουίλτον, Ντένις Λόσον. Η σειρά ακολουθεί την τελευταία εβδομάδα της ζωής του Χριστού ειδωμένη από τρεις διαφορετικές οπτικές γωνίες: των θρησκευτικών αρχών, των Ρωμαίων και του ίδιου του Χριστού.

Καθυστερημένα μπαίνει στο κλίμα το Star, το κανάλι έχει τις μεγαλύτερες συνεργασίες κινηματογραφικών στούντιο στην ελεύθερη τηλεόραση. Έτσι προκαλεί απορία η επιλογή της ταινίας «Οι δέκα εντολές» που θα προβληθεί το Μεγάλο Σάββατο (!!). Στο θρησκευτικό δράμα εποχής και αμερικανικής παραγωγής 2006 πρωταγωνιστούν οι Ντουγκράι Σκοτ, Ομάρ Σαρίφ και Λάινους Ρόουτς. Όσο για την Μεγάλη Παρασκευή το κανάλι ρίχνει στην μάχη αναζήτησης τηλεθεατών την ελληνική κωμική ταινία «Η κυρά μας η Μαμή». Το πρόγραμμα του σταθμού δεν δείχνει να διαφοροποιείται ιδιαιτέρως. Στη Νέα Κηφισιά επέλεξαν να ρίξουν αρκετές εμπορικές ταινίες στην Prime Time με περιεχόμενο την κωμωδία και την δράση.
Keywords
Τυχαία Θέματα