«Φράηντεϊζ», 15 Απριλίου 2011

19:20 15/4/2011 - Πηγή: TVNea

 Τι σου έχω εγώ απόψε, τι σου έχω εγώ απόψε. Όλο το σήριαλ  Charlie Sheen- Two & a half men, γιατί ο πρώτος θέλει να επιστρέψει και τι λέει η εταιρία παραγωγής. Μαύρη επέτειο για εκατομμύρια νοικοκυρές στην Αμερική. Τα δίκτυα προσανατολίζονται σε αναζήτηση πιο εμπορικών εκπομπών και κόβουν δύο από τις μακροβιότερες σαπουνόπερες. Όλο το παρασκήνιο. Τι παίζει με το «30 Rock»? Τα μαζεύουν τώρα οι πρωταγωνιστές? «House» αλλάζει δίκτυο? Που πάει και γιατί. Και φυσικά οι πέντε πιο … εμπορικές εκπομπές της εβδομάδας!Θέλετε συστάσεις? Πλάκα μου κάνετε?
Φράηντεϊζ… εδώ και το διαβάζεις μόνο στο tvnea. Με ένα κλικ στο "διαβάστε την συνέχεια".

Charlie Sheen. Ότι ήταν για το Star Channel η πρώτη τσόντα αισθησιακή ταινία της Τζούλιας Αλεξανδράτου είναι ο Charlie Sheen για την αμερικανική τηλεοπτική αγορά. Λίγο η εμπορική απήχηση του «Two and a half Men», λίγο οι πάμπολλες λεπτομέρειες και λίγο το σήριαλ της κατάστασης που μάλλον καταντάει φλύαρο, ο Charlie Sheen την εβδομάδα που μας πέρασε ξαναχτύπησε. Θυμίζω, στην αρχή έβρισε τον παραγωγό με διάφορα σεξουαλικά επίθετα, μετά απολύθηκε, μετά αποφάσισε να βγει περιοδεία σε ένα αυτοβιογραφικό stand-up comedy, δεν τσούλησε και στην συνέχεια ανακοίνωσε αγωγή μαμούθ για την αθέτηση συμβολαίου. Και τώρα ο Sheen επέστρεψε μετανιωμένος. Σε ραδιοφωνική εκπομπή ανέφερε πως θα ήθελε να επιστρέψει στην σειρά και για να γίνει πιο πειστικός τόνισε πως ο διευθυντής του CBS τον θέλει πίσω, μία και η αναζήτηση του αντικαταστάτη τρέχει με αργούς ρυθμούς. Μάλιστα έδωσε και ποσοστό. «Κατά 85% θα είμαι ξανά στην σειρά, μιλάμε με την Warner και όλα καλά». Αυτά την Πέμπτη το απόγευμα. Δεν πρόφτασε να σκοτεινιάσει στην Αμερική και η Warner Bros. διέψευσε μέσου του σκανδαλοθηρικού TMZ.com δίνοντας στην δημοσιότητα έγγραφο που υπογράφει ο John W. Spiegel επίσημος εκπρόσωπος της εταιρίας. «Δεν υπήρξαν συζητήσεις, δεν υπάρχουν συζητήσεις και δεν θα υπάρξουν συζητήσεις», λέει ξεκάθαρα στο γράμμα του. Ως ανταπάντηση ο δικηγόρος του Sheen τονίζει πως υπήρξαν συζητήσεις με τους ανθρώπους του CBS, της Warner, τον ίδιο τον Sheen και τον παραγωγό Chuck Lorre, συζητήσεις που διεξήχθησαν την προηγούμενη Τρίτη.
Με μία σύντομη ανακοίνωση το δίκτυο ABC ανακοίνωσε πως τερματίζει τις δύο καθημερινές σαπουνόπερας «All My Children» και «One Life to Live». Η απόφαση έχει προκαλέσει πανδαιμόνιο στο internet, κυρίως στις σελίδες που ασχολούνται εντατικά με τις soap-όπερες. Ο αρχισυντάκτης του  «Soapcentral.com» κ. Dan J. Kroll αναφέρει σε μήνυμα του: «Δεν το περίμενα» και συνεχίζει λίγο πιο μετά «Το «All My Children» με βοήθησε να ξεπεράσω μία ιδιαίτερα δύσκολη φάση στην οποία πάλευα για την ζωή μου. Το κάστ και η ομάδα της σειράς ήταν η παρέα μου, όταν ήμουν ξάπλα στο κρεβάτι του νοσοκομείου. Αυτό δεν ξεχνιέται». Το θέμα έχει πάρει μεγάλη διάσταση, δεδομένου ότι οπαδοί των σειρών φοβούνται συνέχεια στις ακυρώσεις από άλλα δίκτυα. Το ABC πάντως κυνηγάει το 18-49 και οι καθημερινές σειρές δεν εντάσσονται στα πλάνα. Εκπρόσωπος καταλαβαί
Keywords
Τυχαία Θέματα