Ψυχή βαθιά

Παραμονές Χριστουγέννων είναι το μόνο που μπορώ να ω και να ευχηθώ. Ψυχή βαθιά όπως έλεγαν πάνω στα βουνά τα παλιά χρόνια οι αντάρτες.

Μόνο με την ψυχή μας μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τη λαίλαπα που μας βρήκε. Μόνο με αυτό που ονομάζεται κοινωνική αλληλεγγύη (Ο ένας για όλους και όλοι για έναν) μπορούμε να σταθούμε όρθιοι στους βρικόλακες που μας κυνηγάνε.

Ψυχή βαθιά αδέλφια. Δε θα χαθούμε. Δε θα πεθάνουμε γιατί το θέλει ο Όλι Ρεν ή η Μέρκελ. Δε θα γίνουμε δούλοι. Δε θα σηκώσουμε

τα χέρια ψηλά να μας μετατρέψουν σε ανδράποδα χωρίς θέληση και βούληση.

Μας ορμάνε από παντού οι δαίμονες και οι νάνοι – πολιτικοί που μας περιτριγυρίζουν ούτε καν μια κουβέντα παρηγοριάς δεν μπορούν να ψελλίσουν.

Δε θα γράψω «τετέλεσται» σε αυτό το άρθρο λίγο πριν τη Γέννηση. Θα μπορούσα να το γράψω γιατί όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας αυτοφωνάζουν για την Ελλάδα : «Τετέλεσται».

Αλλά δεν θα γίνω κήρυκας θανάτου. Προτιμώ να είμαι κήρυκας ζωής και ελπίδας. Στο χέρι μας είναι να σώσουμε αυτή την πατρίδα. Με σθένος απέναντι στους πολιτευτάκηδες. Με μια σωστή ψήφο μεθαύριο στις εκλογές. Με τη δουλειά μας και την υπευθυνότητά μας σαν πολίτες.

Να είμαστε όλοι καλά με υγεία και ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ.

Καλά Χριστούγεννα.

Keywords
Τυχαία Θέματα