Πιθανή συνάντηση το Σαββατοκύριακο

Τηδιάχυτη ανησυχία των επενδυτών στη σκιάτων πολιτικών εξελίξεων αντικατοπτρίζειη ελεύθερη πτώση -6,11%, του γενικού δείκτηκατά το κλείσιμο της σημερινής συνεδρίασηςτου Χρηματιστηρίου Αθηνών. Πριναπό το μεσημέρι, Αντώνης Σαμαράς καιΕυάγγελος Βενιζέλος είχαν τηλεφωνικήεπικοινωνία ενώ συνάντηση των δυο ανδρών θα πραγματοποιηθεί μέσα στο Σαββατοκύριακο. Δενυπάρχουν πληροφορίες

για το τι συζήτησανωστόσο είναι προφανές ότι τους απασχόλησανοι εξελίξεις στη ΔΗΜΑΡ μετά τις οποίεςανοίγει ο δρόμος για τον ανασχηματισμό,που τοποθετείται τα επόμενα 24ωρα.

Προηγήθηκεαπόφαση της ΔΗΜΑΡ για απόσυρση Υπουργώνκαι στελεχών της από το κυβερνητικόσχήμα .Ηαπόφαση ελήφθη κατά πλειοψηφία στησυνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδαςκαι της Εκτελεστικής Επιτροπής τουκόμματος, με τον γραμματέα του κόμματος,Σπύρο Λυκούδη να απέχει.Αμέσως μετά, σε γραπτή του ανακοίνωση,ο Φώτης Κουβέλης σημείωσεότι η χώρα δεν χρειάζεται εκλογές,προσθέτοντας πως η ΔΗΜΑΡ επιμένει στημεταρρυθμιστική πολιτική και στηναναζήτηση λύσεων μέσα στην ευρωπαϊκήπραγματικότητα.

Ωςάλμα στο κενό χαρακτηρίζουν τέσσεραμέλη της Εκτελεστική επιτροπή της ΔΗΜΑΡτην απόφαση του κόμματος να εγκαταλείψειτην κυβέρνηση. Την ανακοίνωση υπογράφουνοι κύριοι Γιάννης Αντωνίου, ΓεράσιμοςΓεωργάτος , Σταύρος Λιβαδάς και η κ. ΔώραΤσικαρδάνη. Όπωςέγινε γνωστό το επόμενο Σάββατο θασυνεδριάσει και η Κεντρική Επιτροπήτου κόμματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα