Ο Τύπος της Παρασκευής

Η ενδεχόμενη καθυστέρηση της δόσης των 31,5 δισ. ευρώ παρά την ψήφιση των μέτρων και η εσωκομματική κατάσταση στο ΠΑΣΟΚ μετά την ψηφοφορία στη Βουλή είναι τα θέματα που κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: «Και τώρα ο Προϋπολογισμός»

Η εφημερίδα γράφει ότι «"το πρώτο στοίχημα κερδήθηκε, πάμε για το επόμενο", λένε στην κυβέρνηση, αναφερόμενοι
στις δύο σημαντικές ψηφοφορίες, την προχθεσινή για το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομίας και τη μεθαυριανή για τον Προϋπολογισμό».

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: «Τρεις στον αέρα. Δυσκολεύει ο ανασχηματισμός, υπ΄ ατμόν και ο Λοβέρδος»

Η εφημερίδα γράφει ότι «ένα απίστευτο ντόμινο βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και απειλεί την κυβέρνηση του κ. Αντώνη Σαμαρά. Οι διαγραφές και η διάλυση του ΠΑΣΟΚ, καθώς ο ένας μετά τον άλλο οι βουλευτές του διαγράφονται, ανεξαρτητοποιούνται και συγκρούονται με τον κ. Ευάγγελο Βενιζέλο, έχουν μετατρέψει σε καθημερινό εφιάλτη την κυβερνητική διαχείριση, παγώνουν τα σχέδια του πρωθυπουργού και στέλνουν το λάθος μήνυμα σε μια κρίσιμη συγκυρία για την κυβέρνηση και τη χώρα».

ΕΘΝΟΣ: «Στη δίνη της κρίσης το ΠΑΣΟΚ»

Η εφημερίδα σημειώνει ότι «στην κρισιμότερη φάση της 38χρονης ιστορίας του βρίσκεται το ΠΑΣΟΚ την επαύριον της ψηφοφορίας στη Βουλή για το πολυνομοσχέδιο. Διευρύνεται το ρήγμα που δημιουργήθηκε με τις έξι διαγραφές. Η αντιπαράθεση του προέδρου του Κινήματος, Ευ. Βενιζέλου, με τον Α. Λοβέρδο λαμβάνει μετωπικό χαρακτήρα, ενώ ο Μ. Ανδρουλάκης διέβη την έξοδο της Ιπποκράτους».

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: «Οι προφητείες και τα θαύματα του Αγίου Νεκτάριου»

Σύμφωνα με την εφημερίδα «καθημερινά δεκάδες πιστοί προσέρχονται στον τάφο του Αγίου Νεκταρίου στην Αίγινα και πολλοί υποστηρίζουν ότι έχουν ακούσει τον Θαυματουργό Άγιο να μετακινεί ή να κτυπάει από μέσα με τη ράβδο του, υποδηλώνοντας με αυτόν τον τρόπο τη ζωντανή Παρουσία του ανάμεσά μας, ενώ το ίδιο Θαύμα συμβαίνει και στη Μεγάλη Εκκλησία του Αγίου όπου φυλάσσεται το χέρι του».

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: «Εκρηκτικό παρασκήνιο για το ελληνικό χρέος»

Η εφημερίδα γράφει ότι «παζάρια στο τρίγωνο Βερολίνου - ΔΝΤ - Βρυξελλών για τη "βιωσιμότητα". Στο τραπέζι η μείωση του επιτοκίου για τα δάνεια του 2020 και ο διπλασιασμός του χρόνου αποπληρωμής. Μετά την κατάληξη των διαπραγματεύσεων, πιθανή ημερομηνία για την καταβολή της δόσης η 26η Νοεμβρίου».

ΕΣΤΙΑ: «Έτσι θα γίνουμε ευρωπαϊκό κράτος»

Η εφημερίδα τονίζει ότι «το σημερινό κράτος μας κάθε άλλο παρά ευρωπαϊκό είναι. Τα όσα διεδραματίσθησαν κατά την προχθεσινή συνεδρίαση της Βουλής κατέδειξαν ότι η χώρα μας απέχει πόρρω από του να είναι Ευρώπη. Και για να παραμείνουμε στους κόλπους της, πρέπει να αλλάξουμε το ταχύτερον».

Η ΑΥΓΗ: «Έκαναν την Ελλάδα κορόιδο της Ευρώπης»

Σύμφωνα με την εφημερίδα «πλήρως αναξιόπιστη και ανυπόληπτη διεθνώς αποδεικνύεται η κυβέρνηση Ν.Δ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜ.ΑΡ., μια ημέρα μετά την υπερψήφιση του αντικοινωνικού πακέτου μέτρων στη Β
Keywords
Τυχαία Θέματα