Ο καιρός σήμερα

Μικρή άνοδο της θερμοκρασίας στη χώρα προβλέπει για σήμερα η ΕΜΥ. Βόρειοι άνεμοι 7 με 8 μποφόρ στο νοτιοανατολικό Αιγαίο με βαθμιαία εξασθένηση.

Αναλυτική πρόγνωση

Μακεδονία, Θράκη: καιρός: γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις από το μεσημέρι. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 05 έως 17 βαθμούς κελσίου. Στην δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 4 βαθμούς
χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος: καιρός: γενικά αίθριος. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και βαθμιαία στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 8 έως 21 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: καιρός: γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις από το απόγευμα στις βορειότερες περιοχές. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά και νότια τοπικά 6 με 7 μποφόρ με γρήγορη εξασθένηση. Θερμοκρασία: από 04 έως 21 βαθμούς κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη: καιρός: γενικά αίθριος και μονό το πρωί πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις με μικρή πιθανότητα βροχής στη βόρεια Κρήτη. Άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 7 και στις ανατολικές Κυκλάδες τοπικά 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Θερμοκρασία: από 14 έως 21 βαθμούς κελσίου.

Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: καιρός: γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις στα Δωδεκάνησα τις πρωινές ώρες και στα βόρεια το βράδυ. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 στα νότια 7 με 8 μποφόρ και το πρωί στα Δωδεκάνησα τοπικά 9 μποφόρ με βαθμιαία όμως εξασθένηση. Θερμοκρασία: από 14 έως 22 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Τοπικές προγνώσεις

Αττική: καιρός: γενικά αίθριος. Άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 και στα ανατολικά πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 10 έως 21 βαθμούς κελσίου. Στα ανατολικά και βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη: καιρός: γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές ώρες. Άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και από το βράδυ τοπικά μέχρι 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 04 έως 17 βαθμούς κελσίου.

 
Πρόγνωση για αύριο Σάββατο 10-11-2012:

Καιρός: στη Χαλκιδική, την ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τις Κυκλάδες, τη βόρεια Κρήτη και το ανατολικό Αιγαίο τοπικές νεφώσεις με πρόσκαιρες ασθενείς βροχές. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια. Άνεμοι: στα δυτικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ που βαθμιαία θα εξασθενήσουν και από το βράδυ θα στραφούν σε ανατολικούς νοτιοανατολικούς. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: σε μικρή πτώση κυρίως στα ανατολικά.
 
Keywords
Τυχαία Θέματα