Τσιτσιπάς: "Μ' αυτή τη φόρμα νιώθω σαν διασταύρωση κώνου κυκλοφορίας με καφέ latte κολοκύθας"

Τον περασμένο Νοέμβριο ο Στέφανος Τσιτσιπάς επέλεξε την αγαπημένη του Ισλανδία για να περάσει ένα μέρος των διακοπών του κατά τη διάρκεια της off-season,

Λίγους μήνες μετά ο Έλληνας πρωταθλητής δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram μία σειρά φωτογραφιών από το ταξίδι του στη χώρα.

Μάλιστα, σε μία απ' αυτές φοράει μία ολόσωμη φόρμα, για την οποία αυτοσαρκάζεται, τονίζοντας ότι νιώθει σαν διασταύρωση κώνου κυκλοφορίας με καφέ latte κολοκύθας.

"Γυρίζοντας πίσω στο οικογενειακό μας ταξίδι

στην Ισλανδία πριν από τρεις μήνες! Αυτή η περιπέτεια ήταν ακριβώς αυτό που χρειαζόταν η ψυχή μας. Εξερευνήσαμε τα μαγευτικά τοπία, απολαύσαμε μερικές γευστικές λιχουδιές και δημιουργήσαμε μαζί αξέχαστες στιγμές. Αν ψάχνετε για μια μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία, η Ισλανδία πρέπει σίγουρα να είναι στη λίστα σας.

Πρώτη φωτογραφία: "Αιχμαλωτίζοντας αναμνήσεις με ένα κλικ τη φορά". Δεν μπορώ να πιστέψω ότι έχουν περάσει τρεις μήνες από το ταξίδι μας στην Ισλανδία. Είμαι ακόμα κολλημένος με αυτές τις λήψεις".. Δεύτερη φωτογραφία: "Ξεχάστε τα ηφαίστεια της Ισλανδίας, αυτές οι μπάλες σοκολάτας γάλακτος είναι η πραγματική λάβα. Εθίστηκα σε αυτά καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού μας και τώρα σκέφτομαι να τα εισάγω στο σπίτι. Ποιος θέλει να εθιστεί μαζί μου στα ισλανδικά σνακ;". Τρίτη φωτογραφία: "Η ενέργεια που έρχεται από το Seljalandsfoss είναι απλά απερίγραπτη. Αυτός ο καταρράκτης με έκανε να νιώθω τόσο ζωντανός και μικρός ταυτόχρονα. Είναι απαραίτητο να τον επισκεφθείτε αν βρεθείτε ποτέ σε αυτό το τεράστιο νησί". Τέταρτη φωτογραφία: "Περιπέτειες με buggy με τον αδερφό μου τον Παύλο: μια άγρια βόλτα που με άφησε με κομμένη την ανάσα... και μούσκεψε την κάμερα! Ευτυχώς, επέζησε από την περιπέτεια, αλλά η καρδιά μου δεν ήταν τόσο τυχερή. Παύλο, να το κάνουμε πιο σιγά την επόμενη φορά;".
Πέμπτη φωτογραφία: "Σταμάτα. Ανάπνευσε. Βυθίσου στην ομορφιά του κόσμου. Αυτή η θέα μού έκοψε την ανάσα και με γέμισε ηρεμία. Η συνάντηση με τον Πρόεδρο αργότερα επιβεβαίωσε αυτό που ήξερα: Η Ισλανδία δημιουργεί ασυναγώνιστες φωτογραφίες. Πρέπει να το δεις για να το πιστέψεις". Έκτη φωτογραφία: "Αυτό η πορτοκαλί φόρμα μπορεί να φαίνεται γελοία, αλλά πιστέψτε με, αξίζει τον κόπο για να μείνεις ζεστός και στεγνός, ενώ οδηγείτε τα buggy. Αισθάνομαι σαν μια διασταύρωση ενός κώνου κυκλοφορίας και ενός καφέ latte με κολοκύθα και μπαχαρικά, αλλά hey, το έχω στην κατοχή μου. Πρώτα λειτουργικότητα μετά το στυλ". Έβδομη φωτογραφία: "Η εξοχή της Ισλανδίας: Συγκλονιστικό. Παρθένο νερό, καθαρός αέρας, ζωηρά χρώματα. Πραγματικά αυθεντική ζωή. Ας προστατεύσουμε αυτό το φυσικό θαύμα για τις επόμενες γενιές". Όγδοη φωτογραφία: "Σήμερα γιορτάζουμε τα γενέθλια του μπαμπά με τους δύο ανθρώπους που ξέρουν να αγαπούν στον χρόνο. Σας αγαπώ μέχρι το φεγγάρι και πίσω". Ένατη φωτογραφία: "Τρεις ώρες οδήγησης και το μόνο που πήραμε ήταν τόσο χάλια...περίμενε, δεν πειράζει, αυτή η θέα αξίζει τον κόπο!". Δέκατη φωτογραφία: "Πόζα μπαμπά! Έχεις το σπίτι των τρολ πίσω σου!".
Keywords
Τυχαία Θέματα
Τσιτσιπάς,tsitsipas