Μακροχρόνια στοιχήματα με πρωταγωνιστή τον Τσιτσιπά ως το 10.00

Το καλοκαίρι για τους φίλους του τένις ξεκινά με την έναρξη του Roland Garros, το οποίο και περιμένουμε με ιδιαίτερη ανυπομονησία και στρέφουμε το βλέμμα μας στον Στέφανο Τσιτσιπά και απαντάμε στο ερώτημα αν μπορεί να κατακτήσει το φετινό Roland Garros. Πάντως η απόδοσή του να κερδίσε έχει πέσει και θα πέσει ακόμα περισσότερο.

Ο Έλληνας τενίστας είχε αρκετά ευνοϊκή κλήρωση για τα δεδομένα του. Η αρχή γίνεται με τον Φούκσοβιτς στο χώμα, μετά οι Αλτμάιερ ή Τζέρε ανεβάζουν λίγο τον πήχη, ακολουθεί ο Ουμπέρ ή ο Σονέγκο (μπορεί να δούμε τον Ζανγκ), προτού παίξει με τον Ρούμπλεφ, ο οποίος βέβαια παρουσιάζει τρομερή άνοδο στη φετινή σεζόν.

Γενικότερα πάντως ο Τσιτσιπάς αξίζει την προσοχή μας. Είναι σε τρομερή κατάσταση με ρεκόρ 13-3 στο χώμα, έναν τίτλο και έναν τελιικό. Παράλληλα, είναι εντυπωσιακός στο φόρχαντ του, έχει λειτουργήσει πολύ η δουλειά που έκανε στο μπάκχαντ που δε μένει ως αδύνατο σημείο. Συν τοις άλλοις, οι υπόλοιποι όλοι δε βρίσκονται σε καλή κατάσταση. Σίνερ και Αλκαράθ είχαν τραυματισμούς, ο Τζόκοβιτς δεν παίζει το καλύτερο τένις του, ο Μεντβέντεφ δεν αρέσκεται στο χώμα, ενώ ο Ναδάλ πηγαίνει για το last dance του.

Αξίζει, λοιπόν, το ρίσκο για όσους ψάχνουν τις μεγάλες αποδόσεις με την κατάκτηση του Roland Garros από τον Τσιτσιπά στο 10,00.

Ένα δεύτερο σημείο που μας αρέσει είναι ένα Combo Bet με τον Στέφανο Τσιτσιπά και την Μαρία Σάκκαρη. Η Ελληνίδα τενίστρια έχει τρεις βατούς γύρους για ξεκίνημα στους οποίους μπορεί να κρίνει τα πάντα από τη ρακέτα της. Μας αρέσει η επιλογή, λοιπόν, να φτάσουν και οι δύο στον 4ο γύρο σε απόδοση 2,80. Ο Τσιτσιπάς θεωρητικά θα μπει εκεί πολύ εύκολα, ενώ η Σάκκαρη μπορεί να μας επιβεβαιώσει και να πληρωθούμε αυτήν την απόδοση.

Προγνωστικά στοιχήματος

Κλείνουμε τα μακροχρόνια μας με το H2H ανάμεσα σε Τσιτσιπά και Τζόκοβιτς. Ο Σέρβος δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και το είδαμε και στη Ρώμη και στη Γενεύη. Αν εμφανιστεί σε αυτήν την κατάσταση θα δυσκολευτεί πολύ να πάει στον τελικό. Η λογική λέει πως θα ανέβει αρκετά. Το ότι το ταμπλό του μοιάζει πιο καθαρό του δίνει ένα κίνητρο, αλλά μια πιθανή συνάντηση με τον Ρούουντ στον προημιτελικό δεν είναι εύκολο τεστ.

Αξίζει πάντως και εδώ να στηρίξουμε τον Τσιτσιπά στο H2H έναντι του Τζόκοβιτς που προσφέρεται στο 2.70.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Μακροχρόνια Roland Garros

Νικητής: Στέφανος Τσιτσιπάς (10.00) Τσιτσιπάς και Σάκκαρη να φτάσουν στον 4ο γύρο (2.80) H2H Τσιτσιπάς – Τζόκοβιτς: Τσιτσιπάς (2,70)

Το Roland Garros παίζει στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις, προγνωστικά τένις και ειδικά στοιχήματα από όλες τις στοιχηματικές εταιρίες!

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μακροχρόνια, Τσιτσιπά, 10 00,makrochronia, tsitsipa, 10 00