Προγνωστικά στοιχήματος: Άλλο επίπεδο η "μηχανή" του Πεπ

Ημέρα τελικών η σημερινή και φυσικά το Νησί έχει την τιμητική του, το Κύπελλο Αγγλίας, ο αρχαιότερος θεσμός στο ποδόσφαιρο, τραβάει τα περισσότερα βλέμματα, έχει άλλη αίγλη, άλλο ενδιαφέρον για κάθε φίλαθλο.

Η Σίτι έχει ήδη κατακτήσει το πρωτάθλημα (4ο συνεχόμενο, ουδείς άλλος το έχει πετύχει) θέλει να γίνει η πρώτη ομάδα που κάνει και back to back νταμπλ. Η Γιουνάιτεντ θα προσπαθήσει να σώσει τη χρονιά με το τρόπαιο, είναι ο μόνος τρόπος για να παίξει του χρόνου Ευρώπη.

Υπάρχει

διαφορά δυναμικότητας και είναι αναμφισβήτητα μεγάλη, ο Γκουαρδιόλα έχει δημιουργήσει μια… μηχανή. Κέρδισε και τα δύο φετινά ματς πρωταθλήματος με την συμπολίτισσα, θα πρέπει να βρεθεί σε κακή μέρα για να μπορέσουν οι "κόκκινοι διάβολοι" του Τεν Χαγκ να την κοιτάξουν στα μάτια. Ο Ολλανδός θα αποτελέσει παρελθόν, θα έκανε τα πάντα να σηκώσει σήμερα την… κούπα, θα πρέπει να συμβούν πολλά για να τα καταφέρει.

Στο χέρι της Σέλτικ το νταμπλ

Μεγάλος τελικός Κυπέλλου και στη Σκωτία, Σέλτικ και Ρέιντζερς τα… λένε ξανά σε ένα τόσο κομβικό ματς μετά από 22 χρόνια!

Η Σέλτικ πήρε δίκαια το πρωτάθλημα, έχει μόλις μία ήττα μέσα στο 2024, κέρδισε τα 3 από τα 4 Old Firm, το άλλο τελείωσε ισόπαλο.

Ο Μπρένταν Ρότζερς βλέπει την ομάδα του να υπερτερεί, αλλά σε ένα ματς όλα γίνονται, η Ρέιντζερς στη διάρκεια της σεζόν είχε γίνει απειλητική για τον τίτλο αλλά δεν άντεξε. Ο Βέλγος, Φιλίπ Κλεμάν συμμάζεψε την ομάδα, αλλά πάλι κάπου στην πορεία, χάθηκε ο… προσανατολισμός.

Προγνωστικά στοιχήματος

Προφανώς και η επιλογή της Σίτι δεν έχει στοιχηματική αξία, ο άσος είναι χαμηλά, αλλά δεν βλέπω και τον τρόπο που θα χάσει το Κύπελλο. Θα επιλέξω 2-3 γκολ στο 2.20 η Γιουνάιτεντ πρέπει να βγάλει σκληράδα.

Στο Κύπελλο Σκωτίας, η Σέλτικ κατεβαίνει ως φαβορί, η απόδοση πλησιάζει τον διπλασιασμό, το ματς είναι δύσκολο, θα πάει αρκετά και στη δύναμη, θα δώσω τον πρώτο λόγο στους πρωταθλητές.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Μάντσεστερ Σίτι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: 2-3 γκολ (απόδοση 2.20), 17:00 Σέλτικ - Ρέιντζερς : 1 (απόδοση 1.90), 17:00
Keywords
Τυχαία Θέματα
Προγνωστικά, Άλλο, Πεπ,prognostika, allo, pep