Προγνωστικά στοιχήματος: Τελικοί σε Αγγλία και Ελλάδα

Η μεγάλη μέρα του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson έφτασε με τον Παναθηναϊκό και τον Άρη να συγκρούονται με φόντο το τρόπαιο αλλά και ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ταυτόχρονα, λίγο πιο νωρίς το απόγευμα το Γουέμπλεϊ θα φορέσει τα γιορτινά του για να υποδεχθεί τις δύο ομάδες του Μάντσεστερ, που θα μονομαχήσουν για να το FA Cup, το αρχαιότερο ποδοσφαιρικό Κύπελλο της ιστορίας. Με αυτά τα δύο ματς ασχολείται το BetMarket.gr στα προγνωστικά στοιχήματος.

Μάντσεστερ Σίτι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με χρονική σειρά γι’ αυτό και θα μεταφερθούμε στο Nησί.

Η Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση. Μετράει 7 διαδοχικές νίκες όπου αφού πέτυχε 21 τέρματα σε αυτούς τους αγώνες. Την τελευταία αγωνιστική της Premier League επικράτησε με 3-1 της Γουέστ Χαμ και κατέκτησε για 4η συνεχόμενη φορά το πρωτάθλημα, πράγμα το οποίο δεν έχει καταφέρει καμία άλλη ομάδα στην ιστορία του θεσμού. Ξεκάθαρος στόχος της το νταμπλ και αν απόψε το κατακτήσει θα αφήσει εκτός Ευρώπης τη συμπολίτισσα.

Μόνο ως τραγική θα μπορούσε χαρακτηριστεί η σεζόν της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Τερμάτισε στην 8η θέση της βαθμολογίας της και πλέον για να σώσει κάπως τη χρονιά θα πρέπει απόψε να πάρει το Κύπελλο, ώστε να εξασφαλίσει εισιτήριο για το Europa League. Πάντως, κέρδισε τα 2 τελευταία ματς πρωταθλήματος και έδειξε κάποια θετικά στοιχεία. Άλυτο πρόβλημα η ανασταλτική συμπεριφορά. Δέχεται γκολ με χαρακτηριστική ευκολία, αφού έχει δει την εστία της να παραβιάζεται σε 11/12 τελευταία ματς της.

Το κίνητρο της Γιουνάιτεντ είναι πολύ μεγάλο. Μπορεί η Σίτι να έχει πολύ καλύτερη ομάδα σαν σύνολο αλλά σε αυτά τα ματς πολλές φορές το κίνητρο παίζει τον μεγαλύτερο ρόλο. Εξάλλου, μιλάμε για δύο σύνολα που διαθέτουν τρομερή επιθετική ποιότητα, αλλά ανασταλτικά αμφότερες δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη. Γι’ αυτούς τους λόγους θα πάμε με το combo bet X2 & Goal/Goal σε απόδοση 4,50.

ΠαναθηναϊκόςΆρης

Ο Παναθηναϊκός δεν έρχεται στον τελικό με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες. Ο Χρήστος Κόντης έχει αναλάβει χρέη υπηρεσιακού προπονητή μετά την απομάκρυνση του Τερίμ. Στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος, οι «πράσινοι» αν και προηγήθηκαν με 2-0 επί του Ολυμπιακού, ισοφαρίστηκαν στο τέλος κι έτσι τερμάτισαν τέταρτοι στη βαθμολογία. Αυτό σημαίνει πως μόνο εάν κατακτήσουν το Κύπελλο θα πάρουν ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο για την επόμενη σεζόν.

Ο Άρης παίζει το μεγαλύτερο ματς της ιστορίας του τα τελευταία 50 χρόνια πιθανότατα. Ζει και αναπνέει γι’ αυτό το ματς και από τη στιγμή που προκρίθηκε είναι το μόνο που σκέφτεται όλος ο οργανισμός. Την προηγούμενη εβδομάδα, στην τελευταία αγωνιστική, έδωσε μια πολύ μεγάλη μάχη κόντρα στον ΠΑΟΚ και παρά την ήττα (1-2), ήταν σημαντικό πως έκανε μια υψηλού ρυθμού τελευταία πρόβα.

Προγνωστικά στοιχήματος

Από τις στοιχηματικές δίνεται ως ξεκάθαρο φαβορί ο Παναθηναϊκός. Δεν είναι όμως, εύκολο να προβλεφθεί ο νικητής σε τέτοιου είδους αναμετρήσεις. Το μόνο σίγουρο είναι πως το θέλουν και οι δύο πάρα πολύ. Την κατοχή αναμένεται να την έχει ο Παναθηναϊκός, με τον Άρη να επιλέγει να απειλήσει με αντεπιθέσεις. Περιμένουμε γενικότερα ένα κλειστό παιχνίδι. Στοιχηματικά, ξεχωρίζει η επιλογή να μην μπει γκολ έως το 30', η οποία προσφέρεται σε απόδοση 1,80.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Μάντσεστερ Σίτι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Χ2 & Goal/Goal (απόδοση 4,50), 17:00 ΠαναθηναϊκόςΆρης: Να μην μπει γκολ έως το 30’ (απόδοση 1.80), 20:30

Τα κορυφαία πρωταθλήματα παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις, προγνωστικά και ειδικά στοιχήματα από όλες τις στοιχηματικές εταιρίες!

Keywords
Τυχαία Θέματα
Προγνωστικά, Τελικοί, Αγγλία, Ελλάδα,prognostika, telikoi, anglia, ellada