Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Το σετ δεν λέει την αλήθεια στον τελικό του Βόλου

Τα είπαμε παίκτη μου στο μεσοβδόμαδο, δεν είναι τόσο περπατημένη στην Ευρώπη η Λεβερκούζεν ώστε να πληρώνει η νίκη της 1,85 σε έναν τελικό κόντρα σε μια τόσο ποιοτική ομάδα. Πέρασε περίπατο το 1Χ και ο Ψύχραιμος περίμενε το Χ2 της Σπάρτα Ρότερνταμ με την Ουτρέχτη την Πέμπτη για το κέρδος ή το ίσα βάρκα-ίσα νερά.

Κατακτώντας μόνο ένα βαθμό στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος, ο Παναθηναϊκός έμεινε εκτός πρώτης τριάδας και με την υποχρέωση να πάρει απόψε το κύπελλο προκειμένου να παίξει

στην Ευρώπη την επόμενη σεζόν. Αυτή είναι μια συνθήκη που ενισχύει το «πρέπει», αλλά προσθέτει και πίεση στους «πράσινους», που απέχουν ένα βήμα από μια μικρή καταστροφή: την απώλεια ακόμα και του μίνιμουμ στόχου – με ό,τι αυτό συνεπάγεται σε οικονομικό επίπεδο - όταν το Δεκέμβρη ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς εκδιώχθηκε με μοναδικό ζητούμενο την κατάκτηση του τίτλου.

Η πιθανότητα να είναι ο Άρης πιο συγκεντρωμένος στο στόχο, τον οποίο έχει κεντράρει εδώ και μήνες, είναι σοβαρή. Επιπλέον, δεν χωράει αμφιβολία ότι τελείωσε τα playoffs του πρωταθλήματος σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση. Ακόμα και ως βαθμολογικά αδιάφορος πέρασε με 1-0 από τη Λεωφόρο, τελειώνοντας πρακτικά από τη μάχη του τίτλου τον Παναθηναϊκό. Προηγουμένως είχε κρατήσει στο 1-1 τον Ολυμπιακό, ενώ στο τελευταίο ματς ήταν ανώτερος από τον ΠΑΟΚ, παρά την ήττα με 1-2.

OK., σε επίπεδο φανέλας υπάρχει σημαντική διαφορά, αλλά με τέσσερις τίτλους την τελευταία 20ετια δεν μπορεί να ισχυριστεί κανείς ότι ο Παναθηναϊκός έχει στο… αίμα του εσχάτως τον πρωταθλητισμό. Τα τελευταία εννιά χρόνια έχει πάρει ένα κύπελλο. Ναι, φαβορί, αλλά σε ένα ματς που αναμένεται τόσο κλειστό η τιμή του άσου δεν αντικατοπτρίζει τις συνθήκες της αναμέτρησης. Το άνοιγμα στο σετ οδηγεί αβίαστα στην κόντρα του 2,10+.

Περίπου ίδιας λογικής η προσέγγιση και στον τελικό του FA Cup. H χαώδης διαφορά ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν πρόκειται να φανεί σε όλο της το εύρος σε έναν τελικό κυπέλλου. Και πέρσι ήταν μεγάλη και η Σίτι κέρδισε 2-1 στο αντίστοιχο ματς με την ψυχή στο στόμα και τελικές προσπάθειες 11-13. Δεν υπάρχουν 1,30 σε τέτοιες περιστάσεις, το κίνητρο της Γιουνάιτεντ είναι τεράστιο, καθώς παίζει και το εισιτήριο για την Ευρώπη. Θεωρούμε αρκετές τις πιθανότητες να είναι ανταγωνιστική.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Λεβερκούζεν θα προσπαθήσει να χρυσώσει το χάπι στον τελικό του κυπέλλου με την Καϊζερσλάουτερν μετά το στραπάτσο της Τετάρτης. Ωστόσο να κάνει «παρέλαση» σε έναν τελικό κυπέλλου μοιάζει κομματάκι δύσκολο, ιδίως όταν προέρχεται από ένα τόσο απαιτητικό παιχνίδι και την απώλεια της αίσθησης της «άτρωτης» με τόσο εμφατικό τρόπο. Πολύ δύσκολα θα ανοιχτεί η Λάουτερν ακόμα και αν δεχτεί γκολ, με «ανταρτοπόλεμο» θα το πάει σε όλο το 90λεπτο εκτός μεγάλου απροόπτου. Θα χαραμίσουμε και το «Χ», σε συσκευασία διπλής με under 3,5.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Μάντσεστερ Σίτι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: 1Χ & Under 3,5 (1.91), 17:00 ΠαναθηναϊκόςΆρης: Χ2 (2.15), 20:30 Καϊζερσλάουτερν – Λεβερκούζεν:Χ2 & Under 3,5 (1,95), 21:00

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα