Μπέλιγχαμ: Η Ντόρτμουντ είναι έτοιμη να κάνει την απόλυτη ανατροπή

09:08 26/2/2023 - Πηγή: Contra

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδος για ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα των τελευταίων χρόνων που με τις εμφανίσεις του έχει μαγνητίσει τα βλέμματα κορυφαίων ευρωπαϊκών κλαμπ.

Ο λόγος για τον άσο της Μπορούσια Ντόρτμουντ, Τζουντ Μπέλιγχαμ τον οποίο η γερμανική ομάδα έχει ξεκαθαρίσει πως δεν είναι διατεθειμένη να πουλήσει με ποσό μικρότερο των 120.000.000 ευρώ.

Το συμβόλαιο του Μπέλιγχαμ με την Ντόρτμουντ λήγει το καλοκαίρι

του 2025 και τόσο η Λίβερπουλ όσο και η Ρεάλ Μαδρίτης έχουν ξεκαθαρίσει πως θα κάνουν πρόταση στους Βεστφαλούς για την απόκτησή του.

Πάντως, σύμφωνα με τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας Σεμπάστιαν Κελ, ο Άγγλος ποδοσφαιριστής, παρά τα σενάρια που τον θέλουν να αποχωρεί το ερχόμενο καλοκαίρι, βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Ντόρτμουντ προκειμένου να ανανεωθεί πρόωρα η συνεργασία τους.

"... Προσπαθούμε να του ανανεώσουμε το συμβόλαιο, ναι. Δεν έχουμε μιλήσει ακόμα με τον Τζουντ και την οικογένειά του. Ο παίκτης είναι χαλαρός και συγκεντρωμένος στο ποδόσφαιρο..."

Θυμίζουμε ότι ο Μπέλιγχαμ αποκτήθηκε από την Ντόρτμουντ το καλοκαίρι του 2020 αντί 25.000.000 ευρώ από την Μπέρμιγχαμ και η χρηματιστηριακή του αξία αυτή τη στιγμή κυμαίνεται στα 110.000.000 ευρώ.

Δείτε τις σχετικές δηλώσεις

Διαβάστε Περισσότερα

Ρονάλντο: Αυτός είναι ο σταρ που ζήτησε από την Αλ Νασρ

Αλεχάντρε Πάτο, πού βρίσκεται ο επιθετικός των 60.000.000 ευρώ;

Τσέλσι: Ανάσα! Δεν έμεινε ξεκρέμαστο το μεγάλο ταλέντο των Μπλε

Keywords
Τυχαία Θέματα