Συμφώνησε με τον «άτακτο» Νέλσον, αποχωρεί ο Κοξ (vid's)

Ένα παίκτη με σπουδαία καριέρα, αλλά αρκετά ανήσυχο έχει κλείσει ο Πανελευσινιακός, ο οποίος θέλει να ενισχύσει τις θέσεις των φόργουορντ, στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή του στην Α1.

Συγκεκριμένα, οι «σταχυοφόροι» έχουν έρθει σε συμφωνία με τον λευκό Αμερικανό Νέλσον Ρίβς (2,03 - 24 ετών), ο οποίος δεν πρόλαβε να αποφοιτήσει από το UCLA καθώς την σεζόν 2010-2011 καθώς εκδιώχθηκε απο την ομάδα για ανάρμοστη συμπεριφορά, με δυο αποβολές! Ο Ρίβς πήγε για πρώτη φορά στο Ουέστγουντ σε ηλικία 17 ετών, και θεωρήθηκε

ως ένα από τα μεγάλα ταλέντα, αλλά εν τέλει έδειξε προβληματικό χαρακτήρα, με τρανό παράδειγμα τα λόγια του τότε προπονητή του, Μπεν Χάουλαντ, ο οποίος τόνισε ότι στο παιχνίδι με το Τέξας όπου η ομάδα του ηττήθηκε με 10 πόντους, ο Νέλσον δεν αγωνίστηκε λεπτό στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ γελούσε με το κοινό και το έδειχνε που φώναζε το όνομα του.

Στην συνέχεια ο ταλαντούχος Ρίβς αποφάσισε να δοκιμάσει το Ευρωπαϊκό όνειρο, και έτσι μετακόμισε στην Ζαλγκίρις, όπου αγωνίστηκε σε συνολικά έξι παιχνίδια, έχοντας μόλις ένα στην Ευρωλίγκα, χωρίς να πετύχει πόντο. Η φετινή σεζόν ξεκίνησε στο Βέλγιο και την Κανγκαρούς όπου σε 4 παιχνίδια είχε 15 πόντους κατά μέσο όρο, για να μετακομίσει στο Ισραήλ και την Μακάμπι Ραανανά όπου αγωνίστηκε μόλις για ένα μήνα.

Αντίθετα, παρελθόν θα αποτελέσει από την ομάδα ο Νεντ Κόξ (1,85, 24 ετών) ο οποίος έχει συμφωνήσει με την Κυπριακή ΕΘΑ, όπου αγωνίζεται και ο Ντέιβιντ Κάιλς!

Keywords
Τυχαία Θέματα