Καθάρισε από απόψε η Ρεάλ

23:39 18/2/2015 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE-ΦΑΣΗ ΤΩΝ «16»

ΣΑΛΚΕ-ΡΕΑΛ: 0-2
Γήπεδο: Südstadion

Με το ενάμισι πόδι στους «8» βρίσκεται η Ρεάλ από απόψε, καθώς καθάρισε με 2-0 τη Σάλκε μέσα στη Γερμανία και απέκτησε τεράστιο προβάδισμα. Στα γκολ επέστρεψε ο Κριστιάνο.

Το ματς στο πρώτο δεκάλεπτο ήταν πολύ μέτριο, με τη Ρεάλ να έχει το πρώτο σουτ στο 18'. «Δράστης» ο Λούκας Σίλβα που βρήκε χώρο έξω από την περιοχή αλλά το σουτ

που έκανε ήταν κακό, ενώ στο 20' ήταν η σειρά του Αόγκο να αστοχήσει από πλάγια αριστερά. Στο 25ο λεπτό, ο Χούντελαρ έκανε το σουτ από τα όρια της περιοχής, αλλά ο Κασίγιας έπεσε κι έδιωξε δύσκολα, αλλά στο 26' η Ρεάλ άνοιξε το σκορ. Ο Καρβαχάλ έβγαλε όμορφη σέντρα με το αριστερό από δεξιά και ο Ρονάλντο με κεφαλιά έγραψε το 1-0. Ο Πορτογάλος έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του Τσάμπιονς Λιγκ, που πέτυχε γκολ σε 12 συνεχόμενο εκτός έδρας ματς ενώ συνολικά έχει 58 γκολ σε ισάριθμα ματς με τους Μερένχες Από εκεί και πέρα τα πράγματα δεν πήγαν καλά για τη Σάλκε, καθώς στο 31' ο Ντι Ματέο αναγκάστηκε να αλλάξει τον Χούντελαρ που τραυματίστηκε, ενώ στο 34' ο Μπόατενγκ είδε την κίτρινη και χάνει τον επαναληπτικό. Στο 35ο λεπτό ο Ρονάλντο εκτέλεσε καταπληκτικά το φάουλ, αλλά ο Βελενρόιδερ πετάχτηκε κι έδιωξε πολύ δύσκολα, ενώ στο 41' ο Μπέιλ πέρασε όποιον βρήκε από δεξιά κι έκανε το γύρισμα αλλά ο Ρονάλντο δεν μπόρεσε να πλασάρει σωστά, πιεζόμενος στο πρώτο δοκάρι.

Στο 62ο λεπτό ο Μπέιλ έφυγε σαν σίφουνας στην κόντρα αλλά τα χάλασε στην τελική προσπάθεια, ενώ στο 72', Ίσκο και Μπέιλ έκρυψαν την μπάλα, αλλά το σουτ του Ισπανού πέρασε λίγο άουτ. Δύο λεπτά αργότερα η Σάλκε άγγιξε την ισοφάριση, καθώς το σουτ του Πλάτε τράνταξε το δοκάρι του Κασίγιας και στην επαναφορά ο Ουτσίντα πιεζόμενος πλάσαρε αδύναμα πάνω στον πεσμένο Κασίγιας. Και τελικά στο 79ο λεπτό ο Μαρσέλο με τρομερό δεξί σουτ από τα ύψος της περιοχής, έκανε το 2-0 για τη Ρεάλ.

ΣΑΛΚΕ: Βαλενρόιδερ, Χέβεντες, Αόγκο, Ουτσίντα, Νάστασιτς, Ματίπ, Μπόατενγκ, Χέγκερ (80' Μέγιερ), Νοϊστάντερ (57' Κίρκχοφ), Τσούπο Μότινγκ, Χούντελαρ (33' Πλάτε).

ΡΕΑΛ: Κασίγιας, Βαράν, Πέπε, Μαρσέλο, Καρβαχάλ (82' Αρμπελόα), Κρόος, Μπέιλ, Λούκας Σίλβα, Ίσκο (85' Ιγιαραμένδι), Ρονάλντο, Μπενζεμά (78' Τσικαρίτο).

Keywords
Τυχαία Θέματα