Ντίξον: «Να μπω στο κλίμα»

Ενθουσιασμένος από την προοπτική του να αγωνιστεί με την φανέλα της ΑΕΚ, δήλωσε ο Μάικλ Ντίξον. Ο Αμερικανός γκαρντ, στις πρώτες του δηλώσεις μετά την άφιξη στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», αναφέρθηκε στην τρομερή του χθεσινή βραδιά, όπου πέτυχε 31 πόντους με 7 τρίποντα, στο ματς του Μαυροβουνίου με τη Γεωργία, ενώ τόνισε πως πρέπει άμεσα να ενσωματωθεί στο υπόλοιπο σύνολο.

Αναλυτικά, όσα είπε:

«Ήταν μια μεγάλη σεζόν για μένα. Είμαι χαρούμενος που

κατάφερα να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της. Τώρα είμαι πολύ ενθουσιασμένος που βρίσκομαι στην ΑΕΚ. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η σεζόν».

Για την τρομερή του χθεσινή (17/9) εμφάνιση: «Δούλεψα πάρα πολύ το σουτ μου όλο αυτό το διάστημα. Είναι αυτό που ξέρω να κάνω. Υπόσχομαι πως θα το βελτιώσω ακόμα περισσότερο και θα βοηθήσω ακόμα περισσότερο την ΑΕΚ. Θα είμαι έτοιμος».

Για τις γνώσεις του σχετικά με την νέα του ομάδα: «Είναι μια ομάδα που έχει πολύ καλούς Έλληνες παίκτες, αλλά και κάποιους πολύ καλούς ξένους. Θέλω να μπω το συντομότερο δυνατό στο κλίμα της ομάδας και να αποκτήσω οικειότητα με το προπονητικό επιτελείο. Αυτό που μετρά είναι οι νίκες».

Keywords
Τυχαία Θέματα