"Διπλό" με Μανθάτη και Ανδρούτσο

17:37 18/9/2016 - Πηγή: Bam
Η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού πέτυχε τέσσερα γκολ επί του Ηρακλή μέχρι το 22ο λεπτό και επικράτησε με το εντυπωσιακό 4-0 μέσα στη Θεσσαλονίκη. Δύο γκολ ο Μανθάτης και από ένα οι Ανδρούτσος, Βρουσάι.

Στο πλαίσιο της 4ης
αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League K-20, ο Ολυμπιακός επικράτησε του Ηρακλή με το εντυπωσιακό 4-0, σε παιχνίδι που διεξήχθη στη Μίκρα της Θεσσαλονίκης το μεσημέρι της Κυριακής (18/9), και διπλασίασε τις νίκες του στη διοργάνωση. Οι ερυθρόλευκοι "καθάρισαν" την υπόθεση νίκη από πολύ νωρίς, καθώς το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 22ο λεπτό χάρη στα γκολ των Μανθάτη (2), Ανδρούτσου και Βρουσάι. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ηρακλής ήταν η μοναδική ομάδα που είχε κερδίσει τον Ολυμπιακό, την αγωνιστική περίοδο 2015-2016.

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε μόλις στο 4' με τον Θανάση Ανδρούτσο, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε άριστα ασίστ του Γιώργου Μανθάτη και με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 6' ο Κώστας Κηπουρός έβγαλε ασίστ στον Μανθάτη, ο οποίος σκόραρε με σουτ, ενώ στο 16' ο Κώστας Τσιμίκας πάσαρε στον Μανθάτη, ο οποίος την έστειλε στα δίχτυα για το 0-3. Στο 22' ο Τσιμίκας τροφοδότησε τον Μάριο Βρουσάι, ο οποίος "έγραψε" το 0-4. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός κατέβασε ταχύτητα και είχε δύο καλές στιγμές με τον Ανδρούτσο για να διευρύνει ακόμα περισσότερο το δείκτη του σκορ.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Βασίλης Βούζας, δήλωσε μετά τον αγώνα: "Συνεχίσαμε τις καλές εμφανίσεις. Συνδυάσαμε το καλό ποδόσφαιρο με τη νίκη και αυτό είναι το πιο σημαντικό από όλα. Ήταν μία σημαντική νίκη, αλλά συνεχίζουμε να δουλεύουμε γιατί μας περιμένει δύσκολη συνέχεια. Είμαστε ικανοποιημένοι από την απόδοση της ομάδας μας, αλλά πάντα θέλουμε το καλύτερο".

Τον αγώνα παρακολούθησαν οι Κριστιάν Καρεμπέ και Φρανσουά Μοδέστο.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΗΡΑΚΛΗΣ: Αρβανίτης, Χουζούρης, Καραΐσκος, Χατζηδίμπας, Γουνόπουλος, Ρότας, Βερνάρδος, Βλαχόπουλος, Αποστόλου, Ζαμπάζης, Συμεωνίδης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Γαβαλάς, Πανάγου (61' Γιανναράκης), Τσιμίκας, Τόλι, Νικολάου, Μεγαρίτης, Μανθάτης, Λάμπρου, Ανδρούτσος, Κηπουρός (70' Καμπετσής), Βρουσάι (45' Κιρτζιαλίδης).
Keywords
Τυχαία Θέματα