Κερδίζει έδαφος ο Τζούλιαν Ράιτ (vid)

Την περσινή σεζόν ο Τζούλιαν Ράιτ (2,03 - 29 ετών) πέρασε από τον Παναθηναϊκό, αλλά ουσιαστικά δεν μπόρεσε ποτέ να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις του Ντούσκο Ιβάνοβιτς, και αποχώρησε από το «τριφύλλι», έχοντας αγωνιστεί σε 9 παιχνίδια στο Ελληνικό πρωτάθλημα (4,4 π., 3,3 ριμπ.) και σε 9 παιχνίδια στην Ευρωλίγκα (3,8 π.), πριν αποχωρήσει τον Δεκέμβρη του 2014 για το Ισραήλ και Μπνέι Χερτζελίγια, κάνοντας τρομερά νούμερα με 16,8 πόντους και 9,8 ριμπάουντ ανά παιχνίδι.

Την φετινή σεζόν την ξεκίνησε στην Ιταλία και την Τρέντο, όπου πραγματικά απογειώθηκε έχοντας 15 πόντους (54.6% στα δίποντα), 7,3 ριμπάουντ και 2 ασίστ κατά μέσο όρο, βοηθώντας τα μέγιστα την ομάδα του τόσο εντός συνόρων, όσο και στο Eurocup (14,1 π., 5,3 ριμπ., 3,7 ασίστ).

Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ αρέσει στον Σάσα Τζόρτζεβιτς, ενώ μετράει θετικά και το γεγονός ότι οι συμπαίκτες του λένε τα καλύτερα από την περσινή του θητεία, με την περίπτωση να έχει αποκτήσει προβάδισμα. Αν αποκτηθεί δεν θα πρόκειται για αντικατάσταση, αλλά για νέα προσθήκη, ενώ ο Ράιτ δεν είναι ο μοναδικός παίκτης που εξετάζεται από το τεχνικό επιτελείο του Παναθηναϊκού.

Keywords
Τυχαία Θέματα