Η Αρμάνι και... οι αναμνήσεις από τον Άρη του Γκάλη (pic)

Οι «μονομαχίες» του Άρη με την Αρμάνι Μιλάνο, λίγο μετά τα μέσα της δεκαετίας του 1980, δεν μπορούν να ξεχαστούν από τους φίλους του αθλήματος. Αυτό ισχύει όχι μόνο για την ελληνική ομάδα του Γκάλη και του Γιαννάκη, αλλά και την πανίσχυρη τότε ιταλική «αρμάδα» των Μπομπ ΜάκΑντου, Μάικ Ντ' Αντόνι, Κεν Μπάρλοου και Ντίνο Μενεγκίν, με το θρυλικό κόουτς Νταν Πίτερσον.

Οι Λομβαρδοί, ετοιμάζονται για άλλο ένα σπουδαίο συναπάντημα μεταξύ των δύο πλευρών στο «Nick Galis Hall», έστω κι αν το βαθμολογικό ενδιαφέρον απουσιάζει για τις δύο πλευρές,

με την Άλμπα Βερολίνου να κερδίζει την Νεπτούνας και να εξανεμίζει τις ελπίδες πρόκρισης των «κιτρίνων». Στην προπόνησή τους, υπό τις οδηγίες του Γιασμίν Ρέπεσα, δε λησμόνησαν το παρελθόν και δημοσίευσαν στην επίσημη σελίδα τους στο Twitter, εικόνα με τα λάβαρα που βρίσκονται στην οροφή του γηπέδου της Θεσσαλονίκης.

Ιδιαίτερη μνεία γίνεται στον Νίκο Γκάλη, με την περιγραφή της εικόνας να αναφέρει τα εξής: «Αποδίδουμε σεβασμό σε έναν από τους πιο σπουδαίους αντιπάλους όλων των εποχών, Νίκο Γκάλη».

Paying respect to one of the greatest opponent ever Nick Galis. @Eurocup #meninred pic.twitter.com/PUVajePDPw

— Olimpia Milano (@OlimpiaEA7Mi) Φεβρουάριος 9, 2016
Keywords
Τυχαία Θέματα