Το στοίχημα της Τετάρτης


Ολοκληρώνεται σήμερα το Last 32 του Eurocup με πολλά ανοιχτά μέτωπα, πολλά σημεία πιθανά, αλλά και με τις εταιρίες να έχουν πάει με το κίνητρο δίνοντας αποδόσεις... πείνας που μας οδηγούν στα χάντικαπ. Ας δούμε όμως τα ματς ανά όμιλο.


Το Μπάνβιτ - Μπιλμπάο είναι τελικός και δίνει πρόκριση στον νικητή. Πολύ σε υπόληψη έχουν τους Τούρκους στο 1,53 και με 4,5 πόντους χάντικαπ. Προμηνύεται μάχη, οπότε δίνοντας λίγο μεγαλύτερο πλεονέκτημα στους Ισπανούς πάμε στο διπλό των 8,5 πόντων σε απόδοση 1,40.


Το Ουλμ -

Μπάγερν δίνει πρωτιά με νίκη στη Μπάγερν έναντι της αποκλεισμένης γηπεδούχου που την... διέλυσε για το πρωτάθλημα την τελευταία αγωνιστική. Πολλά κίνητρα για τους Βαυαρούς, καλό το διπλό του 1,40.


Στο Σάρατοφ - Στρασμπούργκ έχουν αποκλειστεί οι γηπεδούχοι, έχουν περάσει οι φιλοξενούμενοι οι οποίοι είναι πρώτοι αν νικήσουν αλλά χάσει Γκραν Κανάρια στην έδρα της από την αποκλεισμένη Χάποελ Ιερουσαήμ σε ματς που θα αρχίσει τέσσερις ώρες αργότερα!Σιγά μην παίξουμε άσο του 1,44 για αποκλεισμένη ομάδα, αλλά δεν είναι και για λεφτά το διπλό της Στρασμπούργκ που θα ξέρει ότι και να... σκιστεί να νικήσει πάλι το μπαλάκι θα είναι στο χέρια της Γκραν Κανάρια. Αρα, μόνο αν έρθει άσος το ματς στη Ρωσία, μπορεί να πάμε να παίξουμε τον άσο των Ισπανών το βράδυ.

Στο Λιμόζ - ΠΑΟΚ ο χαμένος πάει... σπίτι του και δε βλέπουμε τρόποι να είναι χαμένη η αναγεννημένη Λιμόζ απέναντι στον ελλιπή ΠΑΟΚ. Θα ποντάρουμε μάλιστα ότι με τον άσο να κρίνεται όχι στην εκπονή, θα υπάρξει και απογοήτευση που θα μας δώσει έναν άσο των +4,5 πόντων σε απόδοση 1.40.


Την ίδια ώρα η Βαλένθια που την θεωρούσαν από τα φαβορί της διοργάνωσης και μετά τις δυο ήττες από τη Λιμόζ και αυτήν από τον ΠΑΟΚ είναι κατάφατσα με τον αποκλεισμό, θέλει νίκη εντός επί της περασμένης ως πρώτη Ολντενμπουργκ, αλλά και νίκη του ΠΑΟΚ. Παίζουν ίδια ώρα τα ματς, λέμε ότι στην Ισπανία θα έχει τρελό ρυθμό, πάμε με το όβερ 161,5.


Το Πινάρ - Ρέτζιο είναι ένας ακόμα τελικός, ο νικητής περνάει ο ηττημένος αποκλείεται. Ασος από τους δυνατούς, αλλά σκέτος δεν πληρώνει. Οι Τούρκοι είναι από τις πιο παράξενες στοιχηματικές ομάδες. Πολύ παράξενη. Το χάντικαπ στους 11,5 και εμείς λέμε ο καθένας με την έμπνευσή του.


Οσο για το Τρέντο - Τραμπζόν, πρώτη και σίγουρη η ιταλική, αποκλεισμένη η τούρκικη που έχει πάρει την κατιούσα και νιώθει άβολα και στο πρωτάθλημα. Λογικά οι Τούρκοι δεν θα ασχοληθούν με το ματς, οπότε ο άσος του 1,36 μοιάζει μια πολύ καλή περίπτωση γι' απόψε.


Στο Λούντβιγκσμπουργκ - Ζενίτ οι γηπεδούχοι περνάνε αν νικήσουν τους προκριμένους ως πρώτους Ρώσους, αλλά θέλουν και την ίδια ώρα νίκη της Βενέτσια που υποδέχεται τη Ζιέλονα Γκόρα. Η Βενέτσια περνάει αν νικήσει, αλλά νικήσει και η Ζενίτ τη Λούντβιγκσμπουργκ. Η Ζιέλονα περνάει μόνο αν νικήσει η ίδια. Βγάλε άκρη... Στο 1,22 τη Λούνβιγκσμπουργκ δεν την παίζεις. Πιθανός ο άσος, εξευτελιστική η τιμή. Ο όμιλος αυτός είναι για live κι αν τυχόν δούμε ότι καθαρίζει η Λούνβιγκσμπουργκ, θα έχει νόημα στο διπλό της Ζιέλονα αφού θα απογοητεύονται οι Ιταλοί.


Το Ούνικς - Ολίμπια έχει ασφαλείς και πρώτους τους γηπεδούχους, αποκλεισμένους τους φιλοξενούμενους. Θα το πάρει το ματς η Ούνικς, το ματς προβλέπεται ανοιχτό, πάμε προς το όβερ 158,5.
Το Μακάμπι - Νίζνι είναι τελικός, ο νικητής περνάει, ο ηττημένος αποκλείεται. Ξανάρχεται το γνωστό ερώτημα, παίζεις το φετινό φάντασμα της Μακάμπι στο 1,30; Οχι λέμε. Ενα όβερ στους 161,5 πάντως το παίζεις, έτσι όπως θα αρχίσει να πυροβολεί και η Νίζνι.


Στο Ζολνόκι - Σαραγόσα πάμε δυνατά με το διπλό των Ισπανών. Σκέτο είναι στο 1,22, μπορεί να το ανοίξουμε και με χάντικαπ 3,5 πόντων να το ανεβάσουμε λίγο ως το 1,38.


Και Γαλατά - Σάσαρι θα πάμε δυνατά με τον άσο. Είναι στο 1,20 βέβαια, αλλά είναι στήριγμα. Και προσοχή σε κάτι. Αν καθαρίσουν νωρίς οι Τούρκοι, η Σαραγόσα περνάει μαζί τους ό,τι κι αν κάνει στην Ζολνόκι. Μήπως εκεί έχουμε... άλλα; Μια ζωντανή παρακολούθηση δε βλάπτει.

Για το φινάλε αφήσαμε τον Αρη, στον μοναδικό όμιλο που ματς με κοινό ενδιαφέρον έγιναν άλλη μέρα. Η Αλμπα νίκησε τη Νεπτούνας, πέρασε και άφησε έξω τον Αρη και, συγγνώμη κιόλας, αλλά το 1.40 που θα ήταν "μπετόν" αν ο Αρης ήθελε νίκη, δεν παίζεται. Οσο κι αν θα θέλουν οι "κιτρινόμαυροι" να ξεπλύνουν τη ντροπή του πρώτου αγώνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα