Ευκαιρία για… εύκολο «18Χ18»

Ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τη φετινή αγωνιστική περίοδο όσο αφορά τα αποτελέσματα σε Ελλάδα και Ευρώπη, καθώς ήδη μετράει 15 νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις, αλλά μέχρι το τέλος του μήνα έχει την ευκαιρία να διευρύνει το νικηφόρο σερί του. Μάλιστα, έχοντας θεωρητικά εύκολα παιχνίδια στις επόμενες τρεις αναμετρήσεις του εντός και εκτός συνόρων.

Οι Πρωταθλητές Ευρώπης τους επόμενους τρεις αγώνες, θα τους δώσουν στο… σπίτι

τους και μάλιστα στα δύο από τα τρία παιχνίδια θα έχουν στο πλευρό τους και τον κόσμο τους. Και αυτό διότι αύριο (25/11) με αντίπαλο τον Απόλλωνα Πατρών, ο Ολυμπιακός εκτίει την ποινή των τεσσάρων αγωνιστικών που είχε «φορτωθεί» από την περσινή χρονιά. Οι «ερυθρόλευκοι» ξεμπερδεύουν με αυτό το θέμα και από τον αγώνα με την Γαλατασαράι (28/11) και έπειτα θα έχουν και τον κόσμο δίπλα τους όχι μόνο στην Ευρωλίγκα, αλλά και στην Basket League ΟΠΑΠ.

Στο μεταξύ, ο Γιώργος Μπαρτζώκας είχε δηλώσει πρόσφατα ότι οι παίκτες του αλλά και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας δεν ασχολούνται ιδιαίτερα με το νικηφόρο σερί που… τρέχει η ομάδα του Πειραιά. Οι συνεχόμενες νίκες του Ολυμπιακού όμως είναι ένα γεγονός που δεν αλλάζει και οι Πρωταθλητές Ευρώπης θα έχουν την ευκαιρία στα επόμενα τρία παιχνίδια να διευρύνουν σχετικά εύκολα το σερί τους. Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί στο ΣΕΦ (κάτι που κάνει πιο εύκολο το έργο του) τους Απόλλων Πατρών (25/11), Γαλατασαράι (28/11) και Άρη (30/11).

Ο Έλληνας τεχνικός της ομάδας του Πειραιά δεν υποτιμάει κανέναν αντίπαλο στην Ελλάδα, πόσο μάλλον και στην Ευρωλίγκα, αλλά το γεγονός πως ο Ολυμπιακός, τα επόμενα τρία παιχνίδια θα δίνει στην έδρα του, κάνει το έργο του πιο εύκολο. Η Γαλατασαράι διαθέτει ένα δυνατό ρόστερ, αλλά ακόμα έχει προβλήματα και δεν έχει… δέσει ως ομάδα. Πρώτα απ’ όλα όμως, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν στο μυαλό τους το αυριανό (25/11, 19:15, ΔΤ) παιχνίδι με αντίπαλο τον Απόλλωνα και στη συνέχεια ακολουθεί και το «18Χ18».

Keywords
Τυχαία Θέματα