Ο Π. Κουγιός επιβεβαίωσε για Δ. Πρίφτη

Με δηλώσεις του στη Δημόσια Ραδιοφωνία ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Κολοσσός Παντελής Κουγιός επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ του Basketblog.gr ανακοινώνοντας τη συμφωνία με τον Δημήτρη Πρίφτη.

Αμέσως μετά το σπουδαίο «διπλό» (76-79) του Κολοσσού Ρόδου επί του ΚΑΟΔ στη Δράμα, ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ

Κολοσσός Παντελής Κουγιός παραχώρησε συνέντευξη στη Δημόσια Ραδιοφωνία και όταν ρωτήθηκε για τον επόμενο προπονητή του Κολοσσού είπε:

«Ο επόμενος προπονητής μας θα είναι ο Δημήτρης Πρίφτης. Είναι ένας άνθρωπος που σεβόμαστε πολύ και θεωρώ ότι πρόκειται για έναν από τους ανερχόμενους Ελληνες προπονητές».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Basketblog.gr ο 45χρονος τεχνικός θα ταξιδέψει αύριο Κυριακή (24/11) με προορισμό τη Ρόδο, όπου θα συζητήσει με τους νέους συνεργάτες του και θα γνωρίσει τα μέλη της διοίκησης.

Πηγές από τη Ρόδο επιβεβαιώνουν ότι ο πρώην κόουτς του Ικάρου και της Καβάλας προτίθεται να πορευτεί με το υπάρχον «σταφ», ενώ σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις η ΚΑΕ Κολοσσός έχει μεριμνήσει, ώστε να αρθεί η απαγόρευση μεταγραφών εκ μέρους της FIBA, κάτι που σημαίνει ότι δεν αποκλείεται να σημειωθούν προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ.

Keywords
Τυχαία Θέματα