Δ. Γιαννακόπουλος: «Δεν θα αφήσω ποτέ το μπάσκετ»

Η επιβεβαίωση εκ μέρους του Δημήτρη Γιαννακόπουλου ότι μπαίνει δυναμικά στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός προκάλεσε ανησυχίες στους φίλους του δοξασμένου τμήματος μπάσκετ, ωστόσο ο πρόεδρος της ΚΑΕ έβαλε τα πράγματα στη θέση τους.

Με δήλωσή του στην εφημερίδα «Live Sport» ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει κανένα απολύτως θέμα αποχώρησής του από τον «Εξάστερο» τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Δεν υπάρχει κανένα απολύτως θέμα να αφήσω ποτέ το

μπάσκετ»!

Αναφορικά με την πρόθεσή του να αναμιχθεί δυναμικά με το ποδοσφαιρικό τμήμα του Τριφυλλιού, ο Δ. Γιαννακόπουλος αποκάλυψε ότι μέχρι το τέλος του έτους θα έχει καταθέσει την πρότασή του στον Γιάννη Αλαφούζο και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι θα επενδυθούν δεκάδες εκατομμύρια, την ώρα που η εφημερίδα «Πράσινη» κάνει λόγο για συμπαίκτη - κολοσσό από το εξωτερικό:

«Στον Παναθηναϊκό θα επενδυθούν δεκάδες εκατομμύρια. Κι όταν λέω στον Παναθηναϊκό, ενώ στην ομάδα του Παναθηναϊκού. Το θέμα θα έχει κλείσει οριστικά μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου. Μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου θα έχουν πάρει όλα τον δρόμο τους. Θα έχω καταθέσει την πρότασή μου για την ΠΑΕ, η οποία πιστεύω ότι θα βρει σύμφωνο τον κ. Αλαφούζο».

Keywords
Τυχαία Θέματα