''το μελλον της ελλαδας θα ειναι λαμπρο''...

23:00 24/4/2015 - Πηγή: Fimotro
Αισιόδοξος εμφανίστηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης για το μέλλον της Ελλάδας τους επόμενους μήνες, καθώς όπως ...
τόνισε θα δούμε μία άλλη Ελλάδα.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας μιλώντας σε συνέδριο «Οι Φυσικοί Πόροι της Ελλάδας: Κύριος Μοχλός Οικονομικής Ανάπτυξης»
που διεξάγεται σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας δήλωσε ότι πριν από μερικούς μήνες, πριν έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία είχα πει ότι θα φύγουν τα χρήματα από τις τράπεζες. Αυτό έγινε, έφυγαν αυτούς τους μήνες πολλά δισ. ευρώ.

Επίσης, πρόσθεσε ότι είχε πει πως θα μας βάλουν σε περιπέτειες και έγινε, υπογραμμίζοντας ότι “αφού λοιπόν έχω υπάρξει Κασσάνδρα θα σας πω σήμερα ένα χαρμόσυνο μήνυμα. Το μέλλον της χώρας θα είναι λαμπρό. Τους επόμενους μήνες θα δούμε μία άλλη Ελλάδα”.

Ο κ. Γεωργιάδης αιτιολόγησε την πρόβλεψή του τονίζοντας ότι “θα έρθει το τέλος των ψευδαισθήσεων” Όταν η συγκρούεται η πραγματικότητα με τις ψευδαισθήσεις κερδίζει πάντα η πραγματικότητα”. Συμπλήρωσε δε ότι έπρεπε να το βιώσουμε όλο αυτό, ήθελε η κοινωνία να διαπιστώσει αν κάποιος μπορεί να μας δώσει έτσι τόσα λεφτά.

Σχετικά με τον ορυκτό πλούτο υπογράμμισε ότι ένας τομέας που η Ελλάδα μπορεί να στραφεί, ενώ αναφερόμενος στις Σκουριές δήλωσε ότι είναι οξύμωρο και αντιφατικό μία χώρα να βρίσκεται σε κρίση και να θέλει ξένες επενδύσεις, αλλά τις οδηγούμε εκτός Ελλάδας. Πρόσθεσε ότι η τεχνολογία σήμερα μπορεί να προσφέρει αξιοποίηση ορυκτού πλούτου και συγχρόνως προστασία του περιβάλλοντος.
Keywords
Τυχαία Θέματα