Συναντηση εργασιας του εθνικου συμβουλιου νεολαιας με την ηγεσια του υπ. προσδτασιας του πολιτη

21:53 24/4/2015 - Πηγή: Fimotro
Αντιπροσωπεία του Εθνικού Συμβουλίου Νεολαίας αποτελούμενη από τον Πρόεδρο ΕΣΥΝ. Δρίκο Αρμόδιο και τον Αντιπρόεδρο ΕΣΥΝ Δελακουρίδη Ιωάννη συναντήθηκαν στο πλαίσιο προώθησης της...
ατζέντας για θέματα που αφορούν την ευαισθητοποίηση της Ελληνικής νεολαίας με την ηγεσία του υπουργείου δημοσίας τάξεως.

Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 23 Απριλίου 2015, η αντιπροσωπεία πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας με τον Αναπληρωτή Υπουργό Δημόσιας Τάξης κ. Πανούση Ιωάννη και τον Γενικό γραμματέα κ. Αναγνωστάκη Δημήτριο. Στη συνάντηση αναπτύχθηκαν οι προοπτικές στενότερης συνεργασίας υπουργείου και Εθνικού
Συμβουλίου Νεολαίας. Στη συνάντηση τέθηκαν οι βάσεις για τη δημιουργία μιας κοινής ομάδας συνεργασίας επιτάχυνσης των πρωτοβουλιών υπέρ των άμεσων πολιτικών που σχετίζονται με την μεταναστευτική πολιτική, το bullying, την ασφάλεια του διαδικτύου καθώς και τη νεανική παραβατική συμπεριφορά ανηλίκων.

Η ομάδα συνεργασίας θα ξεκινήσει τις εργασίες της στο άμεσο χρονικό διάστημα με από κοινού προτάσεις για την εξεύρεση βιώσιμων και ουσιαστικών λύσεων προς όφελος της ελληνικής κοινωνίας.
Keywords
Τυχαία Θέματα